Krásna Maďarka kedysi pobláznila Biebera, po jej boku je už nejaký čas iný fešák...

Nielen meno, ale aj pôvaby maďarskej rodáčky Barbary Palvinovej sú pomerne dobre známe medzinárodne. Vďaka za to patrí jej modelingovým príležitostiam z minulosti, spolupráca so známou značkou bielizne, ale aj bulvárny záujem médií.

13.09.2021 00:00
Revolve Gallery NYFW Event Foto: ,
Barbara Palvin vyzerala na akcii Revolve Gallery veľmi pôvabne.
debata (1)

Palvinovej kedysi totiž pripisovali status krásky, ktorá zasiahla svojimi pôvabmi aj srdce známeho kanadského speváka. Reč nie je o nikom inom ako o Justinovi Bieberovi, dnes už ženatom mužovi, v čase „šuškánd“ o milostnom pomere s horkokrvnou Maďarkou však poriadnym divochom.

Hoci skutočný vzťah dvojica nikdy naozaj nepotvrdila, aj táto „kauza“ pomohla dnes už 27-ročnej rodáčke z Budapešti k neustálemu záujmu médií. Ten sa potvrdil aj pred pár dňami v New Yorku, kde odštartoval týždeň módy. Barbara Palvin vyrazila na akciu Revolve Gallery, ktorá bola nabitá známymi ženami, osobnosťami zo sveta módy, šoubiznisu či vplyvného sveta sociálnych sietí. Palvin si na seba obliekla smotanovobiele šaty nad kolená a predviedla svoj oslnivý úsmev aj krásu.

Paris Hilton (vľavo) a jej sestra Nicky Hilton...
Emily Ratajkowski sa tiež objavila na akcii...
+5Barbara Palvin vyzerala na akcii Revolve...

Nezostalo len pri tom – ako jednu z mála žien ju na akcii totiž sprevádzal aj životný partner. Tým je už od roku 2018 americký herec a model Dylan Sprouse, inak dvojča nemenej známeho Cola Sprousa. S Dylanom sa Palvin zoznámila pri jednej spoločnej pracovnej akcii a odvtedy sú nerozluční. Ich nežnosti a dobrá nálada neunikla ani fotografom na akcii značky Revolve.

Okrem partnerskej dvojice sa však medzi návštevníkmi objavili aj ďalšie tváre pútajúce pozornosť. Spomenúť môžeme napríklad modelku Elsu Hoskovú, dizajnérku a modelku Emily Ratajkowski či sestry Nicky a Paris Hiltonové.

zväčšiť Maďarská topmodelka Barbara Palvin a jej... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Revolve Gallery NYFW Event Maďarská topmodelka Barbara Palvin a jej partner Dylan Sprouse na podujatí Revolve Gallery New York Fashion Week.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #New York #Barbara Palvin #Dylan Sprouse

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...