Móda z MTV: Fox ako nahá, rafinovaná Ciara a táto hviezda... nádheru doplnila latexová kukla

Vyhlásenie tohtoročných cien MTV Video Music Awards v New Yorku prilákalo veľké množstvo hviezd zo sveta šoubiznisu. Okrem hudobných nechýbali ani herecké či modelingové, keďže vo Veľkom jablku prebieha týždeň módy.

13.09.2021 07:10
2021 MTV Video Music Awards - Arrivals Foto: ,
Herečka Megan Fox bola asi najdovážnejšou dámou večera v šatách Mugler.
debata (11)

Červený koberec sa už tradične zaplnil extravagantnými a (najmä v prípade dám) odhaľujúcimi kreáciami. Už zvykom na podobných akciách bývajú priehľadné materiály, výrazné výstrihy či odhalené nohy a zástupkyne súčasného sveta šoubiznisu v tomto smere nesklamali. Popri „tradičnom“ však prišlo v módnych voľbách aj na skutočne extravagantné výbery.

Paris Hilton je narodená v znamení Vodnára.
Herečka Megan Fox bola asi najdovážnejšou dámou...
+25Speváčka Kim Petras a jej neprehliadnuteľný...

Jeden z nich patril speváčke Kim Petrasovej, ktorá sa objavila v nádherných šatách od britského dizajnéra Richarda Quinna. Model s bohatou výšivkou a motívom, ktorý bol ručne korálik po koráliku našívaný na nazberaných krátkych šatách však Petras predviedla tak ako modelka v samotnom lookbooku. Teda s latexovou maskou na tvári, ktorá jej nechávala priestor na oči a pery. Spravila tak len pár dní po tom, čo sa na uliciach objavila s koženou maskou skrývajúcou celú tvár Kim Kardashian. Každopádne, nech už si o takomto doplnku myslíte čokoľvek, uznať treba, že šaty samotné boli úchvatné.

zväčšiť Speváčka Kim Petras a jej neprehliadnuteľný... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2021 MTV Video Music Awards - Arrivals Speváčka Kim Petras a jej neprehliadnuteľný outfit od Richarda Quinna.

Medzi spomenutými odhalenými hviezdami večera sa objavilo hneď niekoľko známych mien, no v čele šíku nepochybne stála Megan Fox. Tridsaťpäťročná herečka v transparentných šatách Mugler odhalila dokonalé telo a magnetizovala fotografov. Jej intímne partie chránili len miniatúrne nohavičky a občas dotyky jej partnera Machine Gun Kellyho.

Speváčka Charli XCX stavila na transparentný model minišiat od Shawne Wu, rafinovanejšia a pritom zvodne elegantná bola Ciara. Jej model Tom Ford z čiernej priehľadnej čipky odhaľoval decentne ženské tvary a v slzičkovom dekolte aj nahú kožu.

zväčšiť Speváčka Ciara sa objavila v šatách Tom Ford. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2021 MTV Video Music Awards - Arrivals Speváčka Ciara sa objavila v šatách Tom Ford.

Veľa odhalenej kože predviedla speváčka Ashanti v modeli s čiernymi popruhmi od Michaela Costella. Nohy odhalila napríklad aj topmodelka Winnie Harlow v modeli z najnovšej kolekcie LaQuan Smith.

Popri dámach v neprekvapivo odhaľujúcich kreáciách sa však objavili aj také, ktoré skúsili opačný prístup – doslova veľkú večernú (róbu). To bol prípad najväčších hviezd súčasnosti – speváčka Camila Cabello bola neprehliadnuteľná v modeli Alexis Mabille Couture s obrovskou mašľou aranžovanou na tubovej večernej kreácii s korzetovým vrškom. Jej kolegyňa Olivia Rodrigo zase stavila na krivky obkresľujúcu kreáciu Atelier Versace z archívov značky. Viac módy si pozrite v našej galérii.

zväčšiť Speváčka Camila Cabello v šatách z dielne... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2021 MTV Video Music Awards - Arrivals Speváčka Camila Cabello v šatách z dielne Alexis Mabille Couture.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Megan Fox #MTV Video Music Awards #Kim Petras

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....