Na prehliadku naostro? Gonzales to zvládla s triumfom, raperku zradil plný dekolt

Prehliadky dizajnéra Toma Forda sú zakaždým udalosťou, ktorá láka desiatky celebrít. A keďže v New Yorku sa už organizujú akcie bez ohľadu na prebiehajúcu pandémiu, nabitá bola aj tá ostatná - konala sa v nedeľu v priestoroch Lincolnovho centra.

14.09.2021 00:00
631801637 Foto:
Herečka a modelka Eiza Gonzalez pózuje pri príchode na prehliadku Toma Forda. Vyzerala úchvatne.
debata

Pred štartom šou prichádzali do priestorov David Koch Theatre, ktoré šou zastrešilo, mnohé známe tváre. Nechýbala Anna Wintour, herečka Julianne Moore, speváčka a herečka Jennifer Hudson či napríklad herečka Eiza Gonzales. Mexická kráska zaujala na prvý pohľad – v nohavicovom kostýme, ktorého sako však obliekla na nahé telo, vyzerala sexy a pritom rafinovane.

Poľská topmodelka Anja Rubik na prehliadke Tom...
Topmodelka Gigi Hadid.
+6Modelka na prehliadke Toma Forda v New YOrku.

O niečo menej rafinovaná bola raperka Saweetie, hoci aj jej model pochádzal od Forda. Čierne nohavice s topom na tenučkých šnúrkach, ktorý okázalo dával priestor oblasti hrudníka, v jej prípade zaváňal nehodou. Odhalením poprsia pred objektívmi. Nestalo sa tak, lebo raperku istili telové nálepky na bradavkách, ale výsledný dojem nebol až taký pôvabný ako v prípade ďalších známych žien na podujatí.

zväčšiť Topmodelka Gigi Hadid bola jednou z hviezd šou... Foto: SITA/AP, Eduardo Munoz Alvarez
Nyfw Spring/summer 2021 - Tom Ford Topmodelka Gigi Hadid bola jednou z hviezd šou Tom Ford Jar/Leto 2022.

Medzi modelkami, ktoré na móle predviedli kolekciu inšpirovanú érou hippies, diskom a klubovou scénou 70-tych rokov, sa objavili napríklad Anja Rubik z Poľska či Gigi Hadid. Druhá menovaná je nepochybne najväčšou hviezdou prebiehajúceho týždňa módy, keďže doposiaľ sa objavila na niekoľkých prehliadkach – zvyčajne ako hlavná star.

Tentoraz ju tiež málokto mohol prehliadnuť, no aj celkový kasting a priebeh šou niesol v sebe všeobjímajúcu atmosféru rovnosti a radosti, ležérnosti, uvoľnenej atmosféry a nových začiatkov. Všetko, samozrejme, v trblietavom duchu. Ak sa bude svet riadiť podľa Toma Forda (v ktorého ateliéri mimochodom pracuje na dizajnoch aj Slovák Róbert Lipták), budúca jar bude poriadne žiarivá.

VIDEO Z PRÍCHODU CELEBRÍT
Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Eiza Gonzáles #Tom Ford #Gigi Hadid #Saweetie

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....