Slávne dcéry vedia provokovať! Jedna ukázala zadoček, druhá 'kožušinu' v podpazuší

Kedysi záujem médií vzbudzovali predovšetkým ich slávni rodičia, ale dnes sa pozornosť médií sústreďuje skôr na známych potomkov. Mnohí z nich talentovaní, s vlastnou kariérou, ale tiež schopnosťou šokovať či provokovať. Hádajte, komu sa to podarilo na akcii MET Gala?

14.09.2021 12:25
2021 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Foto: ,
Lourdes Leon, dcéra speváčky Madonny, pôsobila ako brušná tanečnica. S ochlpeným podpazuším.
debata (51)

Po schodoch do Metropolitného múzea vykráčalo v pondelok podvečer hneď niekoľko známych tvárí, ktoré majú slávu a popularitu priam v krvi a génoch. Jednou z nich bola Lourdes Leon, dcéra speváčky Madonny, ktorú svet poznal aj pod prezývkou Lola. Jej známa mama na akcii chýbala, Lola však neponechala nič na náhodu a miestami pripomínala práve provokujúcu mamičku V šatách a ĺa brušná tanečnica predviedla krivky a hrdo aj ochlpené podpazušie, ktoré pravidelne „dávkuje“ objektívom už zopár rokov. Inšpirácia niekdajšími aktami Madonny z 80-tych rokov, na ktorých aj ona sama mala vtedy neoholené partie podpazušia, je celkom zjavná!

zväčšiť Herečka Zoe Kravitz v kreácii Saint Laurent. Foto: SITA/AP
Herečka Zoe Kravitz v kreácii Saint Laurent. Herečka Zoe Kravitz v kreácii Saint Laurent.

Provokatérka, no na pohľad priam dokonalá – to je Zoe Kravitz. Dcéra slávneho rockera Lennyho Kravitza a herečky Lisy Bonetovej sa opäť objavila ako ambasádorka značky Saint Laurent a predviedla sa v najodvážnejšej kreácii doposiaľ. Model šiat tvorili len retiazky kryštálikov v tubovom strihu. Model odhaľoval nahú kožu pod nimi, Zoe bez ostychu predvádzala poprsie, ale aj ukážkové pozadie v tanga-nohavičkách. A hoci sa to niekomu môže zdať vulgárne, jedno sa musí nechať – Kravitz vyzerala naozaj očarujúco a sexy.

zväčšiť Topmodelka Kaia Gerber (vľavo) a herečka... Foto: SITA/AP
pjimage Topmodelka Kaia Gerber (vľavo) a herečka Lily-Rose Depp.

Na úplne inú strunu potom zahrala topmodelka Kaia Gerber či herečka Lily-Rose Depp – tiež obe dcéry známych rodičov. Prvá menovaná, potomok a tak trošku aj klon slávnej mamy Cindy Crawfordovej, si obliekla pôvabný model čiernych šiat Oscar de la Renta, ktoré inšpiroval look Biancy Jaggerovej zo záveru 70-tych rokov a klubovej scény v New Yorku. Druhá už tradične siahla po značke Chanel, komplete z kolekcie haute couture, v ktorom odhalila bruško.

Ďalšie známe dámy aj pánov (a tiež ratolesti známych rodičov) na akcii MET Gala si môžete pozrieť v našej veľkej galérii.

Topmodelka Kaia Gerber v kreácii Oscar de la...
Tenistka Serena Williams v kreácii Gucci.
+78Speváčka Olivia Rodrigo v kreácii Saint Laurent.
Adrien Brody a Georgina Chapman  na podujatí...
Brooklyn Beckham a Nicola Peltz  na podujatí...
+8Julia Carey a James Corden  na podujatí  Met...

© Autorské práva vyhradené

51 debata chyba
Viac na túto tému: #Lourdes Leon #Zoe Kravitz #Kaia Gerber #Lily-Rose Depp

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....