Cibulková opäť v priehľadnom, ozdobená perím. Hlavné hviezdy však boli tieto dámy!

Nie je to tak dávno, čo zaujala médiá aj verejnosť odvážnym (hoci nie práve vydareným) outfitom na súťaži Miss Slovensko. Zdá sa však, že Dominika Cibulková skúša šťastie s odhalenými krivkami znovu. Urobila tak v pondelok v Prahe.

15.09.2021 00:00
debata
Bývalá slovenská tenistka Dominika Cibulková v... Foto: ENVY
DSC9387 Bývalá slovenská tenistka Dominika Cibulková v kreácii od Zuzany Kubíčkovej.

Bývalá tenisová profesionálka sa objavila medzi pozvanými celebritami na podujatí známej slovenskej kliniky krásy, ktorá so svojou kozmetickou starostlivosťou expanduje na český trh. Roky s ňou spolupracuje už aj samotná Cibulková. A na slávnostný večer v znamení ženskej krásy sa rozhodla obliecť žensky, odvážne a luxusne.

Česká topmodelka Karolína Kurková.
Bývalá slovenská tenistka Dominika Cibulková v...
+11Dizajnérka Vanda Janda.

Trblietavé sieťované šaty lemované pštrosím perím, pod ktorými mala oblečené telové body, pochádzali z dielne českej dizajnérky Zuzany Kubíčkovej. Pri úprave potom známa Slovenka už tradične stavila na osvedčených spolupracovníkov a okrem luxusných šiat predviedla aj značkovú kabelku či drahé šperky.

Kozmetický večer sa však niesol v znamení dvojice dám, ktoré sa ocitli pred objektívmi a vďaka ktorým sa vlastne akcia konala. Reč je o hostiteľke – podnikateľke a majiteľke kliniky krásy Natálii Selvekovej, ktorej sa podaril dlhodobý plan expandovať na český trh. Po jej boku sa potom postavila svetová topmodelka, česká rodáčka Karolína Kurková, ktorá sa stala spolupracovníčkou slovenskej línie luxusných produktov pleťovej starostlivosti.

zväčšiť Podnikateľka a majiteľka kliniky krásy Natália... Foto: ENVY
JDS0354 Podnikateľka a majiteľka kliniky krásy Natália Selveková (vpravo) s českou topmodelkou Karolínou Kurkovou, ktorá sa stala spolupracovníčkou značky Envy Therapy.

„Som šťastná, že som po náročnom období, kedy sme nemohli cestovať konečne doma. V najlepšej spoločnosti – mojej drahej rodiny a Natálie s jej tímom, za ktorými je vidieť kus skvelej roboty, sa cítim skvelo," uviedla v oficiálnom vyjadrení pre médiá dlhonohá blondínka, ktorá sa len pred pár mesiacmi stala trojnásobnou mamou. Na jej postave už niet po tehotenstve ani stopy.

Na pražskom evente, ktorý sa konal v pondelok večer, sa objavila tiež bývalá Miss Slovensko Barbora Franeková, topmodelka Alexandra Saša Gachulincová či fotografka Petra Ficová. O hudobný program sa postarala Emma Drobná.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #Dominika Cibulková #kozmetika #Karolína Kurková #event #Natália Selveková

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...