Ryšavá kráska na nepoznanie: Najprv vo filme a potom... takto ju vystrojili na premiéru!

Schopnosť premeny pre filmovú či televíznu rolu je u hollywoodskych hviezd povestná a potvrdila ju aj herečka Jessica Chastain. V najnovšom filme podľa skutočnej osobnosti sa zmenila priam radikálne. Zdá sa však, že nezostalo len pri filme.

16.09.2021 00:00
Herečka Jessica Chastain v šatách Burberry na... Foto: ,
Herečka Jessica Chastain v šatách Burberry na premiére filmu The Eyes of Tammy Faye.
debata

Slávna ryšavka, ktorá v minulosti svojím talentom siahala až na Oscara (zatiaľ len nomináciami), sa pre rolu v snímke The Eyes of Tammy Faye nechala výrazne líčiť, nosila parochňu, protetické doplnky na tvári a tiež svoju svetlú pleť vystavila náterom priam oranžovej farby na tónovanie pokožky. Chastain stvárnila vo filme populárnu speváčku kresťanských piesní, neskôr úspešnú podnikateľku a knižnú autorku, ktorá prežila aj náročné obdobie v čase, keď jej prvého manžela a spolupracovníka Jima Bakkera usvedčili a odsúdili pre daňové úniky a podvody.

Herečka Jessica Chastain v šatách Burberry na...
Herec Vincent D'Onofrio a jeho dcéra spoločne...
+6Herečka Jessica Chastain (vľavo) si robí selfie...

Faye je v Amerike pre mnohých ikonou a jej vzhľad bol jej poznávacím znamením. Aj preto mala Chastain náročnú úlohu, ako skutočnú postavu stvárniť. Keďže dej filmu sa odohráva najmä v sedemdesiatych a osemdesiatych rokoch, aj podoba účinkujúcich na plátne tomu zodpovedá. Čo však možno prekvapí viac, že hollywoodska kráska sa estetikou disko éry a prelomu 70-tych a 80-tych rokov inšpirovala aj pri svojom premiérovom looku.

Inokedy veľmi distingvovaná Jessica si nechala svoje kadere natočiť do výrazných vĺn a účes doplnila aj natupírovaná ofina. K tomu si obliekla trblietavé strieborné šaty Burberry a sandáliky na podpätku a chvíľami sa zdalo, že by pokojne mohla vykročiť na tanečný parket v Klube 54.

zväčšiť Zľava: Herečka Jessica Chastain na filmovom... Foto: SITA/AP
pjimage Zľava: Herečka Jessica Chastain na filmovom festivale v Benátkach v kreácii Atelier Versace, na filmovom festivale v Toronte v róbe Givenchy Haute Couture a na premiére filmu v šatách Burberry.

Posledné týždne je pritom herečka v jednom kole a nové projekty stihla predstaviť už aj na filmovom festivale v Toronte a Benátkach. Jej jednotlivé looky doposiaľ hrali skôr na istotu, pri premiére filmu o Tammy Fayeovej sa takpovediac odtrhla z uzdy. Len pre porovnanie, pozrite si tri rozličné looky Chastainovej za posledné dva týždne. Vybrať môžete ten najlepší.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #zmena #Jessica Chastain #ryšavka #look

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...