Nový film aj osí driek - Deppova krásna dcéra priniesla do Toronta oboje: Pozrite sa!

Najprv to bolo slávne meno, ktoré jej zaručovalo istú dávku mediálnej pozornosti. Dnes sa však z 22-ročnej Lily-Rose Deppovej stáva hviezda, ktorá sa už nepotrebuje skrývať za slávnych rodičov.

20.09.2021 00:00
debata
Lily-Rose Depp pózuje počas premiéry filmu... Foto: SITA/AP, Chris Young
Kanada Toronto festival MFF Silent Night Lily-Rose Depp pózuje počas premiéry filmu Silent Night počas medzinárodného filmového festivalu v Toronte 16. septembra 2021.

Dcéra Vanessy Paradisovej a Johnnyho Deppa sa realizuje už niekoľko rokov ako herečka a svoj najnovší počin predstavila aj na nedávnom festivale v Toronte. Hororová snímka Silent Night, v ktorej si okrem Deppovej zahrala aj Keira Knightley či Matthew Goode, budí očakávania najmä u fanúšikov žánru. Samotná hviezda hrdinka, teda jedna z mnohých, však upútala za posledné obdobie opäť aj svojím vzhľadom.

O plavovláske Lily-Rose je známe, že je múzou módneho domu Chanel a nezmenilo sa to ani po smrti Karla Lagerfelda. Aj na filmový festival v Toronte dorazila Depp v kreácii z dielne Chanel Haute Couture – ružových tvídových šatách so všitým korzetom, ktorý zvýraznil jej štíhly úzky driek.

zväčšiť Herečka Lily-Rose Depp a jej osí driek v... Foto: SITA/AP
pjimage Herečka Lily-Rose Depp a jej osí driek v kreácii Chanel Haute Couture.

Svoj priam osí pás predvádzala Lily-Rose aj počas nedávneho podujatia MET Gala v newyorskom Metropolitnom múzeu, kde opäť reprezentovala francúzsku módnu značku Chanel. Zaradila sa do početnej skupiny slávnych ratolestí ešte slávnejších rodičov.

Okrem nej to bola napríklad Zoe Kravitz (dcéra Lennyho Kravitza), Brooklyn Beckham (syn Victorie a Davida Beckhamovcov) či Lourdes Leon (dcéra speváčky Madonny), ktorí zaujali médiá. Ku galérii z podujatia sa môžete vrátiť nižšie.

Topmodelka Kaia Gerber v kreácii Oscar de la...
Tenistka Serena Williams v kreácii Gucci.
+78Speváčka Olivia Rodrigo v kreácii Saint Laurent.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Toronto #film #Chanel #Lily-Rose Depp

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...