Slzy, nadšenie aj hviezdny štýl! Cruz s Cotillardovou žiarili na festivale bok po boku

Slzy dojatia sa objavili na tvári francúzskej herečky a držiteľky Oscara Marion Cotillardovej, keď jej v piatok večer odovzdávala cenu kolegyňa a kamarátka Penelope Cruz na filmovom festivale v San Sebastiane. Obe dámy očarili aj svojím vzhľadom.

19.09.2021 13:54
Virus Outbreak Spain San Sebastian Film Festival Foto: ,
Herečky Marion Cotillard (vpravo) a Penelope Cruz spoločne na filmovom festivale San Sebastian, kde si Cotillard prevzala cenu Donostia Award.
debata

Dve filmové divy, obe držiteľky najcennejšej filmovej sošky, sa zišli v španielskom San Sebastiane, aby jedna druhej odovzdala cennú festivalovú trofej. Domáca Cruz je už niekoľko rokov jej laureátkou a teraz prišiel rad na francúzsku kolegyňu, ktorej ju odovzdala pred zrakmi hostí aj objektívmi médií. Príhovor, ktorý si pripravili. Cotillardovú nenechal chladnou – ba práve naopak, 45-ročnú herečku rozplakal.

Francúzska herečka Marion Cotillard (vpravo) si...
Francúzska herečka Marion Cotillard (vpravo) si...
+2Francúzska herečka Marion Cotillard bola počas...

Obe dámy v San Sebastiane ponúkli objektívom aj svoj hviezdny vzhľad, ktorým sú povestné. Koniekoncov, obe spolupracujú s viacerými svetovými značkami a kreácie od tých najrenomovanejších majú v podstate na počkanie. Aj Cruz aj Cotillard sú ambasádorkami značky Chanel. Tentoraz však v čiernych šatách s výraznou sukňou z dielne Chanel Haute Couture dorazila Francúzka Marion.

Cruzovú, ktorá počas piatkového dňa stihla vystriedať štyri rôzne outfity (tri z nich od Chanel) však mohli na ceremoniáli diváci vidieť v trblietavých krátkych šatách Atelier Versace, ktoré odhaľovali jej ukážkové nohy.

Francúzska herečka Marion Cotillard bola počas... Foto: SITA/AP, Alvaro Barrientos
Virus Outbreak Spain San Sebastian Film Festival Francúzska herečka Marion Cotillard bola počas príhovoru svojej kolegyne Penelope Cruzovej dojatá.

V prípade oboch dám však platí, že vyzerali výborne. Zatiaľ čo Cotillard už o pár dní sfúkne na narodeninovej torte 46 sviečok, jej španielska kolegyňa je ešte o jeden rok aj pár mesiacov staršia, v apríli oslávila 47 rokov.

Pribúdajúci vek nepochybne herečky zvládajú s gráciou a zdá sa, že v ich prípade neplatí ani to, že by im redli herecké príležitosti. Cotillardovú mohli len nedávno diváci vidieť v novinke Annette v réžii Leona Caraxa, Cruz žiari v novom filme Pedra Almodóvara Paralelné matky, za výkon v ktorom dokonca získala hlavnú hereckú cenu na filmovom festivale v Benátkach.

APTOPIX Italy Venice Film Festival 2021 Closing Ceremony Čítajte viac Krásna Penelope Cruz ovládla záver Benátok, s ňou ďalšie známe ženy! Kto triumfoval?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #Penelope Cruz #cena #San Sebastián #Marion Cotillard #dojatie #Chanel

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...