Pri pohľade na manželku Douglasovi takmer zabehlo! Niet sa čomu čudovať, Zeta-Jones je diva

Aj slávne páry, či už manželské alebo partnerské, sa prešli po červenom koberci 73. ročníka udeľovania cien EMMY.

21.09.2021 00:00
2021 Primetime Emmy Awards - Arrivals Foto: ,
Michael Douglasa a Catherine Zeta-Jones počas 73. ročníka udeľovania cien EMMY.
debata (3)

Medzi tie najsledovanejšie bezpochyby patril oscarový herec Michael Douglas a jeho slávna manželka Catherine Zeta-Jones.

76-ročný Douglas prišiel na podujatie v pozícii nominovaného herca a jeho krásna „polovička“ bola na manžela patrične pyšná. Douglas bojoval o sošku v kategórii komediálny seriál, nomináciu získal za výkon v sérii „The Kominsky Method“. „Vždy rada vidím môjho manžela na červenom koberci, keď je nominovaný na cenu Emmy,“ povedala pre magazín People jeho manželka a dodala: „Som vtedy veľmi pyšnou ženou.“

zväčšiť Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones počas... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
2021 Primetime Emmy Awards - Arrivals Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones počas 73. ročníka udeľovania cien EMMY.

Pyšný však rozhodne bol aj Douglas, ktorý zo svojej „polovičky“ nevedel strhnúť zrak. Fotografi zachytili aj vtipnú momentku, kedy herec hľadí na svoju krásnu ženu a vyzerá pri tom, ako keby mu „zabehlo“. Kto by sa však čudoval… V modeli vo farbe burgundského vína od Cristiny Ottaviano uchvacovala, jej zvodný dekolt navyše zdobili nádherné, „zrak ťahajúce“ diamanty. Výrazný rúž na perách a hustá čierna hriva – to všetko vytváralo priam dokonalý obraz hollywoodskej divy.

2021 Primetime Emmy Awards - Arrivals Čítajte viac Móda EMMY plná farieb: Zeta-Jones ako diva, Corrin s pazúrmi a mladšia sestra Olseniek... TOP!

A hoci Douglas cenu napokon nezískal, slávnostný večer si manželia užili vo skvelej nálade. Podobne tak urobili aj ďalšie slávne páry, ktoré sa na červenom koberci ukázali – krásna seriálová hviezda Keri Russell a jej manžel, herec Matthew Rhys, britský herec Ewan McGregor a jeho partnerka, herečka Mary Elizabeth Winstead, ktorí sa len pred mesiacom dočkali prvého spoločného potomka, syna. Páriky z cien EMMY si pozrite v galérii.

Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones počas...
Keri Russell a jej manžel Matthew Rhys počas...
+5Mary Elizabeth Winstead a jej partner, herec...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Michael Douglas #Catherine Zeta Jones

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...