Pauhofová s Koleníkom opäť spolu! Domáce celebrity lákalo umenie aj vôňa kávy

Nie vždy sa podarí robiť komerčnú prezentáciu tak, aby mala aj ďalší presah. Na nedávnej akcii v priestoroch bratislavskej galérie Nedbalka sa to však podarilo.

23.09.2021 10:54
DSC 4664 Foto:
Herečka Táňa Pauhofová je veľká fanúšička kávy.
debata

Organizátorom bol známy výrobca kávových kapsúl a kávovarov a medzi hosťami zase známe domáce osobnosti. Niektoré z nich vyrazili do spoločnosti celkom výnimočne, ale okrem nového systému prípravy kávy, ktorý bol "hlavnou hviezdou! podujatia, si mohli vychutnať aj bohatú a pestrú zbierku umeleckých diel v priestoroch galérie.

Karolína Chomisteková si odskočila na akciu do...
Speváčka Emma Drobná zavítala tiež do...
+7Výtvarníčka Lucia Tallová s partnerom Tomášom...

V Nedbalke sa nachádzajú významné diela domácich autorov, ale tiež časť tvorby slovenskej výtvarnej moderny, skupiny Mikuláša Galandu či zástupcov súčasného umenia. Ocenila ich napríklad herečka Táňa Pauhofová, ale so záujmom si ich prezerala aj speváčka Emma Drobná.

zväčšiť Herec Ján Koleník. Foto: Nespresso
DSC 5039 Herec Ján Koleník.

Pauhofová sa na evente po niekoľkých týždňoch stretla so svojím hereckým kolegom a kamarátom Jánom Koleníkom. Dvojica strávila úvod leta v intenzívnom kontakte, keďže spoločne nakrúcali pokračovanie filmu Šťastný nový rok. Tentoraz však nie v priestoroch malebných Tatier, ale v slovinskom Portoroži a chorvátskej Savudriji a Rovinji.

 DSC9617 Čítajte viac Koleník na Jadrane so známou kolegyňou: Romantické fotky, nežné gestá a... tu je pravda!

Medzi hosťami sa potom objavila tiež napríklad Veronika Vágnerová či Karolína Chomisteková, kedysi kráľovné krásy, dnes mediálne známe domáce celebrity. Zástupcov umeleckej brandže zastúpila výtvarníčka Lucia Tallová s partnerom Tomášom Umrianom a spojenie umenia s kávou prišli oceniť aj niekoľkí zástupcovia módneho segmentu.

Okrem dizajérov Lukáša Krnáča a Pavla Dendisa sa medzi hosťami objavila napríklad štylistka Zuzana Kanisová. O sprievodné slovo sa postaral Bruno Ciberej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #galéria #umenie #káva #Táňa Pauhofová #Ján Koleník

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...