Ledva plnoletá megastar si obliekla odvážne šaty... hosťom skoro padla sánka

Už nejaký čas patrí medzi najväčšie hviezdy hudobnej scény a vďaka jej popularite si ju dokonca v rodnom USA vybrali za ambasádorku, ktorá má podporovať očkovanie medzi mladými. Cez víkend však Olivia Rodrigo zaujala trochu inak.

27.09.2021 13:00
debata (6)
zväčšiť Speváčka Olivia Rodrigo vyrazila na akciu v... Foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia
634323447 Speváčka Olivia Rodrigo vyrazila na akciu v šatách, ktoré patrili medzi vôbec najodvážnejšie. Išlo o model Saint Laurent.

Na slávnostnom otvorení múzea a benefičnom večere Academy Museum v Los Angeles, ktoré sa konali v rámci veľkolepého gala nabitého známymi tvárami, sa osemnásťročná Rodrigo objavila v šatách, ktoré nešlo prehliadnuť. Model z dielne značky Saint Laurent totiž skrýval len to najnutnejšie v oblasti dekoltu, no inak jej poprsie bolo výrazným spôsobom odhalené.

Čierna tubová kreácia pochádza z najnovšej kolekcie dizajnéra Anthonyho Vaccarella, ktorý pre známu francúzsku značku tvorí. Zdá sa, že populárnu speváčku si vybral ako jednu zo svojich múz. Aj na nedávnom MET Gala totiž Olivia reprezentovala práve tento francúzsky módny dom.

VIDEO:

Video

Kým na spomenutom galavečere v newyorskom Metropolitnom múzeu pôsobila ešte relatívne decentne v čipkovanom priehľadnom overale, tentoraz už išlo o „nasadenie ženských zbraní ťažkého kalibru“. Na internete sa okamžite rozmnožili nadšené reakcie fanúšikov, ale speváčka sa nevyhla ani kritickým.

Tie súviseli nielen s odvážnym strihom šiat, ale aj s relatívne mladým vekom. Rodrigo oslávila osemnásť tento rok vo februári a do americkej „plnoletosti“, aby mohla popíjať alkohol, jej stále ešte tri roky chýbajú. Zdá sa však, že na odhalenú hruď má už rokov dosť.

Herečka a speváčka Jennifer Hudson dorazila v...
Herečka Selma Blair v kreácii Rokh.
+15Manželia Tom Hanks a Rita Wilson.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #gala #Saint Laurent #Olivia Rodrigo #Academy Museum

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...