Ony snáď nestarnú! Divožienka Kidman očarila na múzejnom gala, Berry nesklamala

Niekoľko mesiacov strávila v rodnej Austrálii, kde sa nakrúcal jej nový projekt - seriál Nine Perfect Strangers. Počas víkendu sa však zástupcovia médií mohli stretnúť s Nicole Kidmanovou osobne aj na veľkolepom gala Academy Museum of Motion Pictures v Los Angeles.

28.09.2021 00:00
Academy Museum of Motion Pictures Gala Foto: ,
Herečka Nicole Kidman v kreácii Rodarte.
debata

Držiteľka Oscara bola jednou z mnohých známych žien, ktoré sa objavili na slávnostnom „zelenom“ koberci. Aj vďaka bujnej kučeravej hrive plavých vlasov a šatám s výraznými kvetinovými aplikáciami od Rodarte ju nešlo prehliadnuť. Nedalo sa tiež nevšimnúť si, ako pôvabne a mladistvo herečka vyzerá. Kidman oslávila tento rok v júni 54. narodeniny, no zdá sa, že v jej prípade platí, že zreje ako víno.

VIDEO z červeného koberca

Video

Medzi slávnymi ženami vo vekovej kategórii 50 plus pritom nebola mama štyroch detí a manželka hudobníka Keitha Urbana jediná, kto zaujal svojím vzhľadom a pôvabmi. Akciu v kampuse LACMA, kde sa múzeum otvorí už o pár dní aj pre verejnosť, si nenechala ujsť napríklad nestarnúca Halle Berry či herečky Meg Ryan alebo Regina King.

zväčšiť Herečka Halle Berry prišla na akciu so svojím... Foto: SITA/AP, Dan Steinberg
Academy Museum of Motion Pictures Gala Herečka Halle Berry prišla na akciu so svojím partnerom Van Huntom.

Prvá menovaná sa opäť vybrala do spoločnosti po boku partnera Van Hunta, speváka a skladateľa, s ktorým randí už zhruba rok. Dvojica sa prvýkrát oficiálne objavila v spoločnosti na tohtoročných Oscaroch a práve ďalší event pod záštitou americkej filmovej akadémie ich znovu „vylákal“ pred objektívy. Berry predviedla svoju ukážkovú figúru v krátkych šatách Etro.

Herečka Meg Ryan stavila podobne ako Kidman na kvetinový vzor – v jej prípade však omnoho decentnejší a na šatách siahajúcich až po zem. Azda tou najodvážnejšou dámou, čo sa vzorov týka, však bola speváčka Cher. Jej komplet z dielne značky Dolce & Gabbana kombinoval farby, zvieracie vzory aj metalické prvky. Viac si pozrite v našej galérii.

Herečka a speváčka Jennifer Hudson dorazila v...
Herečka Selma Blair v kreácii Rokh.
+15Manželia Tom Hanks a Rita Wilson.
debata chyba
Viac na túto tému: #Nicole Kidman #gala #pôvab #Rodarte

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...