Módny šok roka?! Prišla zvodná Hurley so synom, sexy Lipa aj vyhladená Demi Moore

Priam dokonalo utajená módna prehliadka, spojenie dvoch slávnych odevných značiek, sa v nedeľu večer odohrala v Miláne. Spojenie ateliérov Versace a Fendi si však nenechali ujsť mnohé známe celebrity, medzi nimi napríklad Demi Moore, Liz Hurley či Dua Lipa.

28.09.2021 08:35
Damian Hurley;Elizabeth Hurley;Demi Moore Foto:
Elizabeth Hurley (v strede) so synom Damianom Hurleym a herečkou Demi Mooreovou.
debata

Prekvapujúca módna šou sa odohrala len pár dní po sólovej prezentácii kolekcií Versace a Fendi a ani mnohí pozvaní do posledného momentu netušili, o čo vlastne pôjde. Časť z nich sa však už pred objektívy postavila v kreáciách, ktoré boli výsledkom estetického spojenia a akousi prekvapivou a pre niekoho aj šokujúcou fúziou toho, ako by mohla vyzerať móda od Fendi očami známeho domu Versace a naopak.

Herečka a influencerka z Tik Toku Addison Rae.
Speváčka Dua Lipa bola opäť supersexy.
+13Aj Elizabeth Hurley a jej syn Damian Hurley sa...

Medzi hosťami nemohla chýbať speváčka Dua Lipa, ktorá je aktuálne asi tou najvýraznejšou ambasádorkou značky so znakom medúzy v logu. Iba pár dní predtým hviezdila na módnej prehliadke ako modelka. Tentoraz dorazila v semitranspa­rentných šatách s výraznou logotlačou a provokovala pred objektívmi sexy lookom.

Naopak, pomerne striedmu voľbu si vybrala americká herečka Demi Moore, ktorá stavila na sukňový kostým s rafinovanými a rebelskými detailmi. Päťdesiatosemročná Moore, u ktorej boli opäť výraznejšie jej estetické úpravy (možno bola čerstvo po nejakom zákroku), sa počas večera zabávala aj v spoločnosti o pár rokov mladšej kolegyne – herečky a modelky Elizabeth Hurleyovej, ktorú sprevádzal syn Damian.

zväčšiť Speváčka Dua Lipa (vľavo) pózuje s modelkou... Foto: VERSACE/FENDI
Dua Lipa;Winnie Harlow Speváčka Dua Lipa (vľavo) pózuje s modelkou Winnie Harlow.

V prípade Hurleyovej platilo, že nenechala nič na náhodu a potvrdila svoju povesť „sexy maminy“. V šatách s výraznou potlačou a prestrihom na hrudi predvádzala svoj povestný výstrih, ktorý v minulosti už toľkokrát zvýraznili modely z dielne Versace. Svetové médiá tiež vnímali s dôrazom fakt, že Hurleyovú sprevádzal jej syn Damian, ašpirujúci model s genderovo neutrálnym vzhľadom. Po mame zdedil krásne črty a chvíľami sa zdalo, že si herečka vzala na prehliadku svoju mladšiu „kópiu“.

zväčšiť Talianska influencerka a podnikateľka Chiara... Foto: VERSACE/FENDI
Fedez;Chiara Ferragni Talianska influencerka a podnikateľka Chiara Ferragni a jej manžel Fedez nemohli chýbať.

Medzi pozvanými nemohli chýbať ani aktuálne hviezdy sociálnych sietí ako napríklad Addison Rae či Evan Mock, ale tiež napríklad spevák Niall Horan alebo artový taliansky režisér Luca Guadagnino. Taliansku smotánku potom zastúpila napríklad Chiara Ferragni s manželom Fedezom či jedna z členiek klanu Fendi, Leonetta Fendi so svojím partnerom. Viac si pozrite v galérii, nižšie nájdete tiež fotografie spoločnej kolekcie.

Špeciálnu prehliadku Versace od Fendi, Fendi od...
Zábery na kreácie zo špeciálnej prehliadky...
+9Súčasťou kolekcie boli typické barokové potlače...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #móda #Versace #Demi Moore #Elizabeth Hurley #Fendi #Damian Hurley #Dua Lipa #Fendace

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...