Premiéra bondovky! Craiga obklopili krásne kolegyne, dych priam vyrazila vojvodkyňa Kate

Svet sa konečne dočkal. Po niekoľkých odložených premiérach v utorok večer v Londýne premietli najnovší film z bondovskej série pod názvom Nie je čas umrieť. Projekciu sprevádzala aj veľkolepá premiéra plná hviezd.

28.09.2021 20:00 , aktualizované: 23:31
Britain No Time To Die World Premiere Foto: ,
Vojvodkyňa Kate vyzerala úchvatne v zlatých šatách od Jenny Packhamovej. Sprevádzala princa Williama na filmovej premiére.
debata (2)

Samozrejme, chýbať nemohol predovšetkým hlavný predstaviteľ – britský herec Daniel Craig, pre ktorého je rola vo filme jeho posledným bondovským stvárnením. Hoci meno nového agenta 007 budí pozornosť medzi novinármi aj fanúšikmi už niekoľko mesiacov, producenti tvrdia, že náhradu zatiaľ za Craiga vybratú nemajú.

Vojvodkyňa Kate vyzerala úchvatne v zlatých...
Herec Daniel Craig na premiére bondovky Nie je...
+26Herečka Ana de Armas v kreácii Louis Vuitton.

Päťdesiatriročný herec zavítal na červený koberec najprv sám, no potom ho už obklopili jeho filmové kolegyne – skrátka ženy, bez ktorých by si asi Bonda nedokázal nik predstaviť. Vo filme sa opäť vracia francúzska herečka Lea Seydoux, ktorá na londýnskej premiére žiarila v bielych šatách s trblietavou výšivkou od Louis Vuitton. Novou posilou je Lashana Lynch, americká herečka, ktorá bola neprehliadnuteľná vďaka výraznej žltej róbe s masívnou sukňou od Vivienne Westwood. Síce jej šaty kropil nepredvídateľný londýnsky dážď, no aj tak vyzerala na červenom koberci dramaticky a očarujúco.

zväčšiť Americko-kubánska herečka Ana de Armas vyzerala... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Britain No Time To Die World Premiere Americko-kubánska herečka Ana de Armas vyzerala na premiére zvodne.

Jednou z najzvodnejších dám utorňajšieho premietania však bola americko-kubánska herečka Ana De Armas, ktorá nepochybne zamotá hlavu aj tajnému agentovi vo filme. Hrdinka hitov ako Blade Runner 2049 či Na nože a bývalá partnerka Bena Afflecka vyzerala ako zvodná femme fatale v šatách s hlbokým výstrihom a rozparkom od Louis Vuitton.

Ani jedna z hviezd filmu však takpovediac nedokázala konkurovať nasledujúcim hosťom premiéry, ktorí dorazili až tesne v závere. Novú bondovku totiž prišla podporiť britská kráľovská rodina, dokonca jej dvaja najdôležitejší členovia po britskej kráľovnej, teda jej syn Charles a vnuk William. Samozrejme, s partnerkami.

zväčšiť Zľava: Herečka Lashana Lynch, herec Daniel... Foto: SITA/AP, Matt Dunham
Britain No Time To Die World Premiere Zľava: Herečka Lashana Lynch, herec Daniel Craig a herečka Lea Seydoux spoločne uviedli film Nie je čas zomrieť.

Vojvodkyňa Kate zvyčajne patrí k magnetom v spoločnosti, no tentoraz priam prekonala svoje najlepšie momenty. Šaty vyšívané zlatými flitrami a plieškami od Jenny Packhamovej, dokonalý účes a jemné líčenie, štíhla postava, srdečný úsmev. Bolo jasné, že táto premiéra má svoju jasnú kráľovnú. Neskôr sa Kate veľmi dobre zabávala aj s hercami, s ktorými sa členovia kráľovskej rodiny stretli po premietaní na neformálnom bankete.

zväčšiť Vojvodkyňa Kate so srdečným úsmevom v rozhovore... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Britain No Time To Die World Premiere Vojvodkyňa Kate so srdečným úsmevom v rozhovore s Danielom Craigom.

Snímka vznikla v režii Caryho Joji Fukunagu, známeho napríklad z minisérie True Detective (True Detective), a sľubuje zvyčajnú bondovskú akčnú snímku, automobilové naháňačky, kaskadérske kúsky a tiež úchvatné exteriéry. Dej zachytáva Bonda, ktorý preruší svoj idylický odpočinok na Jamajke a vydáva sa po stopách zloducha vybaveného novou smrtiacou technológiou.

zväčšiť Členovia britskej kráľovskej rodiny - zľava:... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Britain No Time To Die World Premiere Členovia britskej kráľovskej rodiny - zľava: vojvodkyňa Kate z Cambridge, jej manžel - princ William, vojvodkyňa Camilla z Cornwallu a jej manžel - princ Charles.

Britské kina si od bondovky sľubujú, že pomôže zotavenie celého filmového odvetvia, ktoré citeľne zasiahla pandémia covidu-19. Predpredaj vstupeniek podľa denníka The Guardian naznačuje, že snímka Nie je čas zomrieť by sa mohla stať druhým najvýnosnejším filmom z celej bondovskej série, ktorá trvá skoro 60 rokov. Len sieť kín Odeon predala podľa agentúry Reuters viac ako 175 000 vstupeniek, niektoré kiná v očakávaní veľkého diváckeho záujmu posilňujú personál.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #premiéra #Daniel Craig #Lea Seydoux #Ana de Armas #Nie je čas zomrieť #Lashana Lynch

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...