Láska nebeská? Vondráčková s Vojnarom na premiére - fíha, tá sa obliekla sexy

Už niekoľko mesiacov je vo vzťahu s moderátorom Petrom Vojnarom, no prvé týždne sa dvojica snažila svoj vzťah príliš nemedializovať. Premiéra nového českého muzikálu ich zviedla pred objektívy na červenom koberci.

02.10.2021 00:00
635588847 Foto:
Lucie Vondráčková a Petr Vojnar na premiére muzikálu Láska nebeská.
debata (1)

Štyridsaťjedenročná Lucie a jej partner Vojnar prijali pozvanie na premiéru novinky pod názvom Láska nebeská – muzikálu, ktorý je voľne inšpirovaný známym filmom rovnakého mena. A samozrejme, Lucie s Petrom ako relatívne nový párik sa nevyhli ani porovnávaniu či komentárom týkajúcim sa práve titulu o láske. Či je nebeská, to vedia asi len oni dvaja. Podľa záberov reportérov z červeného koberca sa však už zjavne cítia ako pár pred objektívmi omnoho komfortnejšie.

Vondráčková zaujala vo štvrtok večer v priestoroch divadla Broadway aj svojím vzhľadom. Obliekla si model saténových tmavomodrých šiat na ramienkach – tzv. nightie dress, teda šaty, ktoré sú voľne inšpirované dámskym negližé. Model obkreslil jej krivky a podľa mnohých pozorovateľov v ňom dvojnásobná mama pôsobila skutočne sexi.

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová Čítajte viac Exmanžel Vondráčkovej, Plekanec, sa oženil! Pozrite sa na krásnu nevestu Šafářovú

Česká speváčka a herečka sa s Vojnarom, ktorý má z predchádzajúceho vzťahu tiež už potomkov, stretáva od leta tohto roka. V minulosti bola vydatá za hokejistu Tomáša Plekanca, s ktorým žila niekoľko rokov v Kanade.

Po ich rozvode sa Plekanec dal dohromady s tenistkou Luciou Šafářovou a len nedávno si dvojica povedala áno. Svadba nasledovala po bezmála dvoch rokoch od narodenia ich prvej spoločnej dcéry Leontýny.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Lucie Vondráčková #Petr Vojnar

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...