Pamätáte si fešného Supermana zo Smallville? Od prvej epizódy prešlo 20 rokov a on vyzerá...

Desiatky známych tvárí, fanúšikov konského póla, ale aj dobrého šampanského sa zišlo počas uplynulého víkendu v Los Angeles, kde sa konal vychýrený turnaj tejto populárnej hry. Jedným z hostí, ktorý určite zaujme aj našinca, bol Tom Welling.

04.10.2021 00:00
debata
zväčšiť Herec Tom Welling a jeho manželka Jessica... Foto: Gregg DeGuire/Getty Images for Veuve Clicquot
DSC 5889 20211002123428684 Herec Tom Welling a jeho manželka Jessica Welling spoločne na akcii Veuve Clicquot Polo Classic v Los Angeles.

Ak vám meno veľa nehovorí, pripomenieme ešte seriál Smallville – mimoriadne populárny projekt, ktorý sa s úspechom vysielal aj na Slovensku a v ktorom Welling stvárnil postavu mladého Clarka Kenta alias Supermana (foto celkom dolu). Od premiéry prvej epizódy v roku 2001 až po tú poslednú, ktorá sa vysielala po bezmála desiatich rokoch, si získal množstvo televíznych fanúšikov a najmä fanúšičiek.

V súkromí sa však Welling už na úsvite popularity supermanovského seriálu oženil s herečkou Jamie Whiteovou. Hoci ich manželstvo nevydržalo, o niekoľko rokov po jeho rozpade sa začal stretávať s Jessicou Rose Leeovou, z ktorej sa v roku 2019 stala tiež pani Wellingová. Dvojica sa spoločne objavila aj na spomenutom víkendovom turnaji.

Talianska celebritka Elisabetta Canalis bola...
Herečka Sophia Bush na akcii Veuve Clicquot...
+18Čerstvo zasnúbená dvojica - herečka Jordana...

Pre mnohých znalcov „smallville“ však mohlo byť poriadnym prekvapením, ako čas zmenil ich milovanú hviezdu. Wellingovi pribudli roky, to asi neprekvapí nikoho, ale zdá sa, že mu tiež pribudlo poriadne veľa svalovej hmoty. Statný a usmiaty v saku, ktoré ledva dokázalo obopnúť jeho masívne bicepsy – dnes 44-ročný herec naozaj prekvapil nejedného znalca televíznych hitov. A asi aj fotografov samotných.

zväčšiť Zľava: herečka Gabrielle Union, herec Jacob... Foto: Charles Gallay/Getty Images for Veuve Clicquot
CG5 2313 2021100222602217 Zľava: herečka Gabrielle Union, herec Jacob Elordi a herečka Jodie Turner-Smith.

Medzi hosťami sa objavili aj ďalšie známe celebritné tváre. Azda tou „najslávnejšou“ bola držiteľka Oscara Charlize Theron, ktorá sa dobre zabávala v spoločnosti svojich kolegov a kolegýň. Prišla tiež Christina Hendricks, Jodie Turner-Smith či Jacob Elordi alebo čerství snúbenci Jordana Brewster a Mason Morfit. Viac foto si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tom Welling #turnaj #konské pólo #SMALLVILLE #Veuve Clicquot

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...