Clooneyho ex opäť odhaľuje oceľové bruško! Žiadna pláž, vážení, konské pólo..

Minulý mesiac oslávila 43. narodeniny, ale pri pohľade na jej figúru sa občas zdá, akoby bola vrcholovou športovkyňou na vrchole kariéry. Modelka a herečka Elisabetta Canalis však dokáže byť pri tom aj sexy.

04.10.2021 10:58
DSC 5595 20211002123428662 Foto:
Talianska celebritka Elisabetta Canalis bola prekvapivým hosťom akcie Veuve Clicquot Polo Classic.
debata

Talianska rodáčka, ktorú si svet pamätá tiež ako jednu z bývalých partneriek herca Georga Clooneyho, sa objavila počas víkendu na turnaji v konskom póle v Los Angeles. Mesto anjelov si už pred nejakým časom vybrala Talianka za svoj domov a aj keď každý rok na pár týždňov odlieta do rodnej Európy, Amerika je už jej základňou.

Možno aj preto nebolo až také prekvapivé, že sa štíhla Talianka objavila na jednej z prestížnych akcií v LA. Oblečená v úzkych nohaviciach, ktoré sa smerom nadol rozširovali a skrátenom tope na ramienkach odhaľujúcom vypracované bruško. Tak bola Canalis neprehliadnuteľná, keď pózovala fotografom pri typickej stene z oranžových kvetín, ktorou zakaždým hostiteľ a sponzor akcie – výrobca šampanského Veuve Clicquot – zdobí celý areál.

Tom Welling Čítajte viac Pamätáte si fešného Supermana zo Smallville? Od prvej epizódy prešlo 20 rokov a on vyzerá...

Canalis dorazila bez svojho manžela Briana Perriho, ktorý patrí v USA medzi renomovaných chirurgov, no objektívy ju zachytili v spoločnosti dámskej kolegyne a kamarátky Kingy Kierzekovej. Medzi hosťami sa tento rok (po viac ako ročnej pauze akcie spôsobenej pandémiou) objavilo hviezd ešte viac než zvyčajne.

Prišla napríklad herečka Charlize Theron, herec Justin Hartley či populárny Jacob Elordi z Eufórie a mnohí ďalší. Viac osobností si pozrite v našej galérii.

Talianska celebritka Elisabetta Canalis bola...
Herečka Sophia Bush na akcii Veuve Clicquot...
+18Čerstvo zasnúbená dvojica - herečka Jordana...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #forma #turnaj #celebrity #konské pólo #Elisabetta Canalis

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...