Posledný duel? Ani náhodou - Comer ide z hitu do hitu, vyzbrojená luxusnou módou

Nie je to tak dávno, čo mala svetovú premiéru novinka Free Guy z produkcie Walt Disney Studios. Popri Ryanovi Reynoldsovi v hlavnej mužskej úlohe dala veľký priestor aj herečke Jodie Comerovej.

05.10.2021 11:20
debata
zväčšiť Herečka Jodie Comer na zábere z premiéry filmu... Foto: Getty Images for Disney Studios
London, UK - September 23: Jodie Comer attends the UK premiere of 20th Century Studios’ "The Last Duel" in London’s iconic Leicester Square on September 23rd, 2021. Herečka Jodie Comer na zábere z premiéry filmu The Last Duel v Londýne. V nohavicovom kostýme Gucci.

Britská rodáčka sa do pamäte mnohých divákov zapísala ako Villanelle – nájomná vrahyňa s psychopatickými sklonmi v seriáli Na muške, ktorý sa dočká aj štvrtej sezóny. Comerovej sa však podarilo to, čo nevyjde každej seriálovej star – presadila sa aj na veľkom plátne. Po hite Free Guy môže byť dôkazom aj ďalšia novinka z produkcie štúdií Disney – historická snímka Posledný súboj (The Last Duel).

Dvadsaťosemročná herečka sa ocitla v takmer výlučne mužskom kolektíve historického príbehu, kde sa dvojica priateľov postaví proti sebe pre obvinenie, že jeden z nich znásilnil manželku toho druhého. Čaká ich teda súboj na život a na smrť, no do deja sa zamotáva množstvo ďalších okolností.

Herečka Jodie Comer na slávnostnej premiére...
Herečka Jodie Comer v kreácii Louis Vuitton na...
+3Herečka Jodie Comer v kreácii Givenchy na...

Comer stihla počas uplynulých týždňov predstaviť film napríklad v Paríži, v Londýne, ale tiež na veľkolepej festivalovej premiére v Benátkach. A zakaždým bola uspokojením nielen pre fotografov zažiadaných po mesiacoch bez spoločenských podujatí po práci na červenom koberci, ale tiež pre módnych fajnšmekrov.

Blondínka, ktorá aj v postave Villanelle predvádzala všemožné odevné kreácie a občas trochu excentrický módny štýl, sa napríklad na londýnskom premietaní objavila v nohavicovom kostýme Gucci a v Paríži zase v modeli z dielne Givenchy. Azda najväčší úspech však mali priehľadné šaty z dielne Alaia, v ktorých predstavila film v Benátkach. Okrem Comerovej si vo filme zahral Matt Damon, Adam Driver a menšiu rolu má aj Ben Affleck, ktorý je tiež podpísaný pod scenárom. Réžiu mal na starosti Ridley Scott.

Film príde do slovenských kín až v polovici októbra, ale v našej galérii si môžete pozrieť aspoň najlepšie looky Comerovej za posledný mesiac.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Givenchy #Gucci #štýl #Jodie Comer #The Last Duel

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....