Fíha! Amal Clooney má driek štíhlejší ako vojvodkyňa Kate! Konečne sa ukázala pred objektívmi

43-ročná manželka Georgea Clooneyho predviedla v Los Angeles svoju postavičku modelky. Očarila na premiére novinky "The Tender Bar".

06.10.2021 00:00
clooney Foto:
Amal Clooney a George Clooney na premiére filmu 'The Tender Bar' v Los Angeles.
debata (1)

Je to už dlhší čas, čo sa manželia Amal a George Clooneyovci spoločne ukázali na červenom koberci. Na aktuálnej premiére v Los Angeles preto svojím príchodom spôsobili istý rozruch. Pred objektívy ich zlákala snímka „The Tender Bar“, pod ktorú sa Clooney podpísal ako režisér aj producent. Hlavnú rolu zveril svojmu kamarátovi, Benovi Affleckovi.

Princ William a vojvodkyňa Kate Čítajte viac Osí driek v centre pozornosti! Vojvodkyňa Kate opäť zrecyklovala starý model

Amal Clooney zvolila pre Los Angeles oku aj jej postave lichotiace šaty s prestrihmi v oblasti drieku. Štíhla mama dvojičiek môže konkurovať aj inej slávnej dáme – vojvodkyňa Kate (39) sa štíhlučkým driekom pýši takisto, v niektorých modeloch je to ešte o čosi viditeľnejšie. Čierny model vychytenej právničky posiaty striebornými aplikáciami s odhalenými ramenami je ako stvorený pre štíhle ženy a práve Amal sa aj po 40-ke môže pýšiť priam modelkovskou postavou. Extravagantné náušnice jej look vhodne podčiarkli.

George Clooney a  Ben Affleck na premiére filmu...
Amal Clooney a George Clooney na premiére filmu...
+3Tye Sheridan  na premiére filmu 'The Tender...

Na premiére dvojicu sprevádzal aj Ben Affleck, ktorý tentoraz prišiel pred objektívy bez svojej staronovej partnerky, Jennifer Lopezovej. Dvojica si však naplno spoločne vychutnala nedávny festival v Benátkach, na ktorom sa stali hviezdami premiéry filmu režiséra Ridleyho Scotta Posledný súboj. V ňom sa Affleck pred kamerami stretol s Matom Damonom.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #George Clooney #Amal Clooney

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...