Jedna v latexe, druhá v koži a červenom! Seriálové hviezdy žiarili na premiére

S premiérami sa v New Yorku aj v Los Angeles roztrhlo vrece. Na jednej z nich sa v pondelok večer vo Veľkom jablku zišlo niekoľko známych televíznych aj filmových tvárí.

07.10.2021 10:00
NY Premiere of Hulu's "Dopesick" Foto: ,
Herečku Claire Danesovú sprevádzal na premiére manžel Hugh Dancy.
debata

Novinka pod názvom Dopesick je z produkcie streamovacej platformy HULU a podarilo sa do nej získať niekoľko mladých talentov, medzi inými napríklad Kaitlyn Deverovú či Willa Poultera. V zostave seriálu, ktorý zobrazuje príbeh amerického problému so závislosťou od opiátov (voľne dostupných aj zakázaných), sa potom objavil napríklad aj Peter Saarsgard či herečka Rosario Dawson.

Posledná menovaná zaujala nepochybne aj svojou módnou výbavou. Na premiére seriálu sa totiž objavila v šatách z latexového materiálu od značky Batsheva. Pôvabná herečka, ktorá kedysi zaujala svet v hite Kids, si neortodoxnú módnu voľbu zjavne užívala aj sama.

Herečka Kaitlyn Dever prišla na premiéru v...
Herec Michael Keaton.
+4Herečka Maggie Gyllenhaal a jej manžel Peter...

Pozornosť na seba v pondelok večer strhla aj ďalšia známa dáma, herečka, ktorú viac ako filmy preslávila najmä televízny úlohy. Reč je o Claire Danesovej, slovenským divákom známej zo série Homeland či projektu Temple Grandin. Rodená Newyorčanka sa síce v novinke od HULU neobjavuje, no prišla podporiť kolegov a dobrú televíznu produkciu. Príjemný pohľad bol tiež na ňu samotný. Danes v červených midišatách doplnených koženou bundou do pása vyzerala veľmi mladistvo a šmrncovne. Po jej boku nechýbal ani jej dlhoročný partner, manžel Hugh Dancy.

zväčšiť Herečka Rosario Dawson v kreácii Batsheva. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
NY Premiere of Hulu's "Dopesick" Herečka Rosario Dawson v kreácii Batsheva.

Seriál je voľne inšpirovaný knihou od autorky Beth Macyovej a jeho oficiálna premiéra je plánovaná na 13. október. Slovenski diváci si ho budú môcť následne pozrieť na iných streamovacích platformách, ktoré sprostredkúvajú produkciu HULU.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #seriál #Claire Danes #Rosario Dawson

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....