Natalia Oreiro v gala: Ako to divoký anjel robí? Má driek tak do dvoch dlaní!

Herecké hviezdy z celého sveta, teda najmä španielsky a portugalsky hovoriaciach krajín, sa zišli počas víkendu na vyhlásení Platino Awards v Madride. Mená mnohých z nich sú našincovi nie veľmi známe, jedno však určite poznáte dobre.

07.10.2021 00:00
636322609 Foto:
Herečka a speváčka Natalia Oreiro na podujatí Platino Awards v Madride.
debata

Áno, reč je o speváčke a herečke Natalii Oreiro, ktorá si svoju dávku popularity vydobyla aj medzi slovenskými divákmi s populárnou telenovelou Divoký anjel. Hoci od jej vysielania na obrazovkách už uplynuli roky, Oreiro sa stále radí medzi známe tváre. A to neplatí len pre slovenského diváka, ale aj jej medzinárodnú popularitu.

Na madridskom galavečere sa tmavovláska zúčastnila spoločne s desiatkami ďalších kolegýň a kolegov, ale prehliadnuť ju nebolo možné. Nepochybne aj pre odvážnu a nie celkom typickú večernú garderóbu. Oreiro si obliekla model červených šiat, ktorý v hornej časti tvorila len podprsenková bandážová časť prepojená so sukňou pruhom látky.

zväčšiť Herečka a speváčka Natalia Oreiro na podujatí... Foto: SITA/AP, Manu Fernandez
Spain Platino Awards Herečka a speváčka Natalia Oreiro na podujatí Platino Awards v Madride.

Model tak odhalil krivky 44-ročnej rodáčky z Montevidea pomerne výrazným spôsobom. A nielen to… Do pozornosti sa dostala aj štíhla, možno až prekvapivo vychudnutá postava.

Mama synčeka Merlina sa od jeho pôrodu rozhodla vrátiť do formy a podľa viacerých zdrojov žije momentálne ešte zdravšie než to bolo pred tehotenstvom. Oreiro nielen pravidelne cvičí, ale veľa pohybu má aj vo svojej práci. Dodržiava zároveň prísny stravovací režim.

Diváci ju mohli len nedávno vidieť aj v populárnej talentovej súťaži v rodnom Uruguaji, kde zasadla do kresla porotkyne. Vtedy prekvapila tiež zmenou farby vlasov – išlo však len o parochňu. Do Madridu už populárna dáma pricestovala so „svojimi“ kaderami a po boku kolegýň rozhodne zaujala. Viac si pozrite v našej galérii.

Kubánsky herec Ruben Cortada na vyhlásení cien...
Herečka a speváčka Natalia Oreiro na podujatí...
+3Peruánska herečka Stephanie Cayo vyzerala na...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #madrid #štíhla postava #hviezdy #Natalia Oreiro

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...