Očarujúca Angelina s dcérou v spoločnosti: Lásku mamy a dcéry nejde prehliadnuť

Skutočne roztomilý rodinný moment na červenom koberci predviedla pred pár dňami hollywoodska hviezda Angelina Jolie. Na akciu venovanú silným ženám vzala aj svoju šestnásťročnú dcéru.

06.10.2021 11:45
Variety's Power of Women: Los Angeles Foto: ,
Herečka Angelina Jolie a jej dcéra Zahara Jolie-Pitt na podujatí Variety's Power of Women: Los Angeles.
debata (3)

Už zábery z minulosti naznačujú, že 45-ročná herečka si so svojimi deťmi vytvorila veľmi blízky vzťah. Najčastejšie ju pritom v poslednom čase vídať so 16-ročnou Zaharou, ktorú si kedysi adoptovala z Etiópie. Zahara bola aj herečkiným garde na akcii magazínu Variety.

Rodinná dvojica so srdečnými úsmevmi a spokojným výrazom pózovala fotografom. Kým herečka stavila na šifónovú večernú toaletu, jej tínedžerská ratolesť si obliekla krémové nohavice, top s dlhými rukávmi a tenisky. Spoločne niekoľko minút pózovali fotografom a neskôr sa ku nim pridala aj poetka Amanda Gorman, ktorú si verejnosť (najmä tá americká) zapamätala z inaugurácie prezidenta Joea Bidena. Práve na nej recitovala jednu zo svojich básní.

Speváčka Katy Perry v kreácii Schiaparelli.
Herečka Angelina Jolie a jej dcéra Zahara...
+3Poetka Amanda Gorman prišla na akciu v šatách...

Jolie nebola na podujatie na posilnenie postavenie žien a uctenie si zásluh vybraných v tomto procese pozvaná náhodou. Už roky sa totiž angažuje ako bojovníčka za práva detí, osôb v núdzi, ale aj žien ako takých. Pre magazín Time len nedávno napísala esej, v ktorej hovorila aj o tom, ako jej dve dcéry prešli náročným obdobím pri chirurgických zákrokoch, no pomáhali si navzájom.

"Môj odkaz pre všetky dievčatá znie: bojujte, malé dámy. Vaša vzájomná starostlivosť bude veľkou súčasťou vašej cesty vpred. Majte trpezlivosť, pozanjte svoje práva. A nikdy nikomu nedovoľte, aby vám povedal, že nie ste vzácne a výnimočné a predovšetkým rovné v práve.“

jolie Čítajte viac Aj ona sa vie zabávať, tu je video! Jolie na párty Salmy Hayek, neuveríte, čo jej urobila

Akciu si nenechali ujsť ani ďalšie známe tváre zo sveta šoubiznisu. Na levanduľovú kreáciu masívneho strihu z ateliéru Schiaparelli stavila speváčka Katy Perry a jej kolegyňa Lorde bola neprehliadnuteľná a tak trošku aj vtipná vo večernej róbe s potlačou húb a muchotrávok na hodvábnom podklade. Viac v galérii vyššie.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Angelina Jolie #rodová rovnosť #podpora #Zahara

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....