Herečka Diane Kruger ukázala mamu: Podobajú sa? Možno vás to prekvapí...

Zvykne sa hovoriť, aká matka, taká Katka. V prípade herečky a niekdajšej modelky Diane Krugerovej však podoba až taká zjavná nie je. Nedávno vzala svoju mamu na veľkolepé baletné gala.

09.10.2021 00:00
debata
Herečka Diane Kruger a jej mama Maria-Theresa... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Diane Kruger a jej mama Maria-Theresa Heidkruger Herečka Diane Kruger a jej mama Maria-Theresa Heidkruger na akcii New York City Ballet Fall Fashion Gala v New Yorku.

Nemecká rodáčka sa už pred časom udomácnila v Amerike a na tamojších spoločenských udalostiach patrí medzi obľúbené celebrity. Nechýbala ani na módnom galavečere pod záštitou newyorského baletu, kam vyrazila v šatách z dielne dizajnéra Jasona Wu. Pompézna večerná kreácia v intenzívnom ružovom odtieni, sošná a vysoká postava, bezchybný vzhľad – Kruger skrátka potvrdila svoju povesť.

Pre niekoho prekvapením mohla byť jej spoločnosť. Herečka len málokedy vyráža na spoločenské akcie so svojím životným partnerom Normanom Reedusom a aj tentoraz by ste hviezdu seriálu Walking Dead po jej boku hľadali márne. Čo sa však výberu garde týka, Kruger zostala pri svojich najbližších.

zväčšiť Herečka Diane Kruger v kreácii Jason Wu na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2021 New York City Ballet Fall Fashion Gala Herečka Diane Kruger v kreácii Jason Wu na akcii New York City Ballet Fall Fashion Gala.

Herečke robila spoločnosť jej mama Maria-Therese Heidkruger, ktorá za dcérou do USA pravdepodobne pricestovala aj ako nadšená stará mama. Štyridsaťpäťročná Kruger sa totiž v novembri roka 2018 stala prvýkrát mamou, priviedla na svet dcérku a pandemická situácia vo svete posledné mesiace bránila rodine na dvoch kontinentoch, aby sa mohli vídať častejšie.

Drobná Maria-Theresa, ktorá možno prekvapila po boku sošnej a štýlovej dcéry svojím „normálnym“ vzhľadom, si slávnostný večer užívala. Nasvedčujú tomu aspoň zábery, ktoré na ňom vznikli. Z pier jej nemizol úsmev a hrdo pózovala po boku známej dcéry.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #balet #Diane Kruger #gala #mama

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...