Na Bena (a bozk) je ochotná aj čakať! Lopezovú takto nevídať, láska však robí divy

Tomu sa hovorí láska! Speváčka Jennifer Lopez sprevádzala svojho partnerka Bena Afflecka aj na najnovšom premietaní historickej drámy The Last Duel (Posledný súboj), ktoré sa konalo v New Yorku. Fotografi si všimli niekoľko výnimočných momentov.

10.10.2021 09:57
NY Premiere of "The Last Duel" Foto: ,
Herec Ben Affleck a jeho partnerka Jennifer Lopez si na premiére filmu The Last Duel dali "tajný" bozk.
debata (2)

Päťdesiatdvaročná diva cestovala so svojím partnerom do New Yorku, aby sa osobne zúčastnila na premiére jeho nového projektu – počas oficiálnej časti pózovania však vznikla aj situácia, keď sa musel Affleck venovať najprv sólovému promovaniu a tiež pózovaniu s filmovými kolegami. Objektívy zachytili Lopezovú stojac na začiatku fotosteny, ako trpezlivo čaká, kým bude mať jej milý znovu na ňu čas.

Herec Ben Affleck a jeho partnerka Jennifer...
Herec Ben Affleck.
+7Zľava: Herci Ben Affleck, Jodie Comer a Matt...

Pre podobné momenty má však ako človek dlhoročne pôsobiace vo svete šoubiznisu určite pochopenie. Keď sa potom konečne pridala k svojmu Benovi pred fotostenou, dostal predstaviteľ Batmana či hrdina z hitu Argo najprv tajný bozk. JLo mu ho vtisla priamo pred fotografmi, no ich tváre skryla svojou kabelkou, aby ich fotografi nevideli.

Pozornosti verejnosti neušla ani forma 52-ročnej hviezdy, ktorá sa objavila na červenom koberci v kreácii Hervé Legér odhaľujúcej vypracované pevné bruško. Lopez veľmi dobre vie, že si podobné kreácie stále môže dovoliť a keď na to príde príležitosť, vždy to rada spraví.

zväčšiť Speváčka a herečka Jennifer Lopez čaká na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
NY Premiere of "The Last Duel" Speváčka a herečka Jennifer Lopez čaká na moment pózovania počas premiéry filmu The Last Duel.

Medzi pozvanými nechýbali ani ďalšie známe dámy – predovšetkým hlavná ženská hrdinka filmu Jodie Comer, ktorá zvolila na premiéru decentný čierny model od Elieho Saaba. Po boku ďalšieho filmového herca, Matta Damona, zase nechýbala jeho manželka Luciana Barroso. V provokatívnom zvieracom vzore na sexy šatách.

Snímka Posledný súboj príde aj do slovenských kín už najbližší štvrtok. Zachytáva historický príbeh zrady, bolesti a boja dvoch niekdajších verných priateľov, z ktorých jedného obviní manželka toho druhého, že ju znásilnil. Na scenári sa spolupodieľali Matt Damon aj Ben Affleck, pričom si vo filme zároveň obaja zahrali. Posledný súboj režíroval Ridley Scott.

VIDEO:

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #láska #bozk #Jennifer Lopez #Matt Damon #Ben Affleck #Jodie Comer #The Last Duel

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...