Krásna Penelope Cruz dorazila s novým filmom aj do USA. Bude z toho Oscar?

Najnovší film španielskeho režiséra Pedra Almodóvara vzbudzuje rozruch aj veľké očakávania. A možno aj preto ho sprevádzalo doposiaľ už niekoľko pompéznych premiér. Jedna sa konala pred pár dňami aj v New Yorku.

12.10.2021 10:00
APTOPIX 2021 NYFF - "Parallel Mothers" Premiere Foto: ,
Režisér Pedro Almodovar a herečka Penelope Cruz na premiére filmu Parallel Mothers v New Yorku.
debata

Celá španielska delegácia novej snímky zavítala do Veľkého jablka, takže bolo jasné, že pred fotografov sa postaví aj držiteľka Oscara Penelope Cruz. Tá vo filme Paralelné matky stvárňuje hlavnú postavu. A na červených kobercoch zase boduje svojím pôvabom a eleganciou.

Aj tentoraz obliekla Cruzovú značka Chanel – do jedného z modelov aktuálnej kolekcie haute couture, pričom dvojnásobná mama predviedla v trblietavých čiernych šatách s priehľadným živôtikom svoje ukážkové štíhle nohy. Pohľad na 47-ročnú Cruzovú hovorí jasnou rečou, herečka vyzerá naozaj výborne a udržiava sa v ukážkovej forme.

Herečka Penelope Cruz na premiére snímky...
Zľava: Herečka Penelope Cruz, režisér Pedro...
+3Herečka Milena Smit v kreácii Cong Tri na...

Módnych nadšencov však nesklamala ani jej herecká kolegyňa Milena Smit, ktorá je v módnych voľbách o niečo odvážnejšia. Šaty z dielne Cong Tri toto očakávanie naplnili a mladý talent budil patričnú pozornosť odvážnou kreáciou. Iba pred pár dňami sa pritom Smit objavila na premietaní filmu v kreácii z dielne talianskej značky Prada či napríklad v modeloch z dielne španielskeho módneho domu Loewe.

zväčšiť Herečka Milena Smit v kreácii Cong Tri na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2021 NYFF - "Parallel Mothers" Premiere Herečka Milena Smit v kreácii Cong Tri na premiére filmu Parallel Mothers.

Do slovenských kín prídu Paralelné matky koncom októbra, pričom už teraz sa šušká o nominácii na Oscara minimálne pre Cruzovú. A potvrdiť by to určite mohlo aj uvedenie filmu na americkom trhu – to je totiž jeden z krokov, ktorý posilňuje povedomie o snímke z európskej preodukcie. Španielska diva získala cenu pre najlepšiu herečku aj na septembrovej edícii slávneho festivalu v Benátkach.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Penelope Cruz #Chanel #Pedro Almodóvar #Milena Smit

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...