Sánky dolu! Amal Clooney na premiére vyrazila dych, iné hviezdy prišli skrátka...

Hviezdna aura krásnej Amal Clooneyovej len ťažko nájde konkurenciu. Aj na nedeľňajšej premiére nového projektu svojho manžela bola skutočnou kráľovnou ona a nie samotní herci.

11.10.2021 09:45
Britain LFF The Tender Bar Premiere Foto: ,
Manželský pár Amal Clooney a George Clooney spoločne na premiére projektu The Tender Bar na londýnskom filmovom festivale.
debata (4)

Pôvabná rodáčka z Libanonu sprevádzala svojho manžela na premietaní novinky The Tender Bar z produkcie Amazon Prime, pričom si na londýnsky červený koberec vybrala skutočne neprehliadnuteľný look. Bielo-strieborné trblietavé šaty bez ramienok značky 16Arlington, ktoré doplnila štóla s perím, boli priam oscarovou voľbou. Clooneyová bola bezchybne nalíčená a z tmavých kaderí jej urobili účes s pompézne pôsobiaciami zvlnenými kaderami. Samozrejme, nechýbali briliantové šperky a nadôvažok zamilovaný slávny partner po boku.

Manželský pár Amal Clooney a George Clooney...
Manželský pár Amal Clooney a George Clooney...
+5Manželský pár Amal Clooney a George Clooney...

V takejto „konštelácii“ potom nebolo jednoduché venovať pozornosť napríklad veteránovi Charlesovi Danceovi, ktorého slovenskí diváci poznajú zo seriálu Hra o tróny alebo Lily Rabeovej, ženskej hrdinke nového filmu, ktorá dorazila v žltej kreácii od Caroliny Herrery.

Pohľad na Clooneyovcov bol jednoducho magnetom pre britských zástupcov tlače, ale tiež pre fanúšikov, ktorých sa za zátarasmi objavili stovky. Niektorí šťastlivci sa dočkali aj Clooneyho autogramu. Amal vo chvíľach jeho interakcie s divákmi a fanúšikmi, len ticho stála usmievajúc sa po jeho boku, no podľa mnohých prítomných bola neustále oslnivá.

zväčšiť Amal Clooney a jej manžel George Clooney na... Foto: SITA/AP
pjimage Amal Clooney a jej manžel George Clooney na premiére v Los Angeles (vľavo) a na londýnskom filmovom festivale.

Dlhonohá brunetka a jedna z renomovaných ľudskoprávnych advokátok podporuje svojho životného partnera pri každej možnej príležitosti. Dvojica sa objavila aj pár dní pred návštevou Londýna na premiére v Los Angeles. Aj na nej mama dvoch detí, dvojičiek Alexandra a Elly bodovala so svojím lookom. Ten londýnsky bol však o niekoľko tried lepší!

Posúdiť to môžete aj sami v našej ankete.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #krása #premiéra #George Clooney #Amal Clooney

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...