Grimasy, záchvat smiechu aj nevydarená momentka: Vojvodkyňa Kate sa veru uvoľnila

Britská verejnosť ju obľubuje, pretože na nich pôsobí veľmi "normálne". Vojvodkyňa Kate si ešte stále dokáže získať na svoju stranu priazeň ďalších. Aj s manželom Williamom.

14.10.2021 10:30
debata (1)
zväčšiť Zdá sa, že na tejto akcii bolo veselo - Princ... Foto: SITA/AP, Ian Vogler
Britain Royals Zdá sa, že na tejto akcii bolo veselo - Princ William (druhý sprava) s manželkou, vojvokdyňou Kate z Cambridge (tretia sprava) pózujú s deťmi z The Heathlands School, londýnskym starostom Sadiqom Khanom (vpravo), televíznym moderátorom Steveom Backshallom (druhý zľava) a olympioničkou Helen Gloverovou (tretia sprava).

Dvojica z britskej kráľovskej rodiny navštívila v stredu popoludní priestory Royal Botanic Gardens, kde sa konala akcia jednej z britských škôl s prezentáciou projektov venovaných zlepšeniu životného prostredia a záchrane planéty. Asi neprekvapilo, že si práve na túto príležitosť obliekla zelený top aj s kabátom z dielne Erdem o odtieň tmavším. Do témy sa to hodilo priam ukážkovo. Čo však zaujalo, bola dobrá nálada, s akou sa obaja členovia kráľovskej rodiny stretli s prítomnými.

Princ William sa premenil na pozorného "študenta".
Zdá sa, že na tejto akcii bolo veselo a...
+2Vojvodkyňa Kate z Cambridge si prezerá výstavu...

William so zaujatím počúval mladých „vedcov“ a Kate si zase prezerala jednotlivé projekty či vizualizácie, ktoré deti z The Heathlands School navrhli. Potom prišiel čas aj na oficiálne pózovanie pre fotografov a práve toto bol moment, ktorý priniesol azda najväčšie prekvapenie.

V spoločnosti londýskeho starostu Sadiqa Khana, ale aj televízneho moderátora Steva Backshalla bola nálada mimoriadne uvoľnená. Backshall robil do objektívu grimasy a strúhal dôležitý výraz, čo zjavne rozosmialo samotnú Kate, aj jej manžela. V jednom momente dokonca médiá zachytili trojnásobnú mamu a jej partnera s nepripravenými výrazmi na tvári a napriek tomu tieto zábery zverejnili v agentúre.

Britain No Time To Die World Premiere Čítajte viac Vyzeráte tak krásne, zložil vojvodkyni Kate poklonu ohúrený Bond. Čo ich rozosmialo?!

Dobrá nálada z podujatia a jej zachytenie na fotografiách však zjavne rodičom troch školopovinných detí neprekáža. Konieckoncov, aj toto je cesta, ako sa stále viac môže v krajine šíriť ich popularita.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #škola #zábava #smiech #Sadiq Khan

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...