Rozdiel 17 rokov, na mini sa odvážili obe! Oscarová 50-nička konkurovala sexy modelke

Uplynulé dni priniesli niekoľko slávnostných premiér, medzi nimi aj novinky pod názvom The Harder They Fall. Na uvedenie dorazila aj hlavná hrdinka, držiteľka Oscara Regina King. A nejednému pánovi vzala dych.

17.10.2021 00:00
Special Screening of "The Harder They Fall" Foto: ,
Herečka Regina King stavila počas premiéry na poriadne odvážne minišaty od Davida Komu.
debata

Americká herečka, ktorá začiatkom tohto roka oslávila okrúhle päťdesiate narodeniny, si na výnimočný večer svojho nového projektu obliekla šaty z dielne dizajnéra Davida Komu. Čo pútalo pozornosť, bola ich dĺžka.

Leni Klum na premiére novinky The Harder They...
Teyana Taylor na premiére filmu  "The Harder...
+5Regina King na premiére filmu  "The Harder They...

Čierny model s jemne trblietavým dezénom totiž siahal herečke len tesne pod zadok a odhaľoval v plnej paráde jej nohy v remienkových sandálikoch. Výsledný dojem bol však ukážkový a väčšina hostí premiéry, ale aj fanúšikov na internete musela len pochvalne skonštatovať, že hviezda nového westernového filmu je vo vynikajúcej fyzickej forme.

zväčšiť Modelka a tanečnica Karrueche Tran si na... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Special Screening of "The Harder They Fall" Modelka a tanečnica Karrueche Tran si na premiéru novinky The Harder They Fall obliekla takýto úsporný model.

Zhodou okolností veľmi podobnú dĺžku premiérového outfitu zvolila počas tohto večera aj modelka a štylistka Karrueche Tran, ktorá sa zaradila do zoznamu množstva pozvaných hostí. Tranovú si verejnosť pamätá ako sexy krásku po boku speváka Chrisa Browna či hviezdu niekoľkých videoklipov a fotení. Napriek tomu, že od Kingovej je mladšia o sedemnásť rokov, v pomyselnom „súboji“ zvodných kriviek, neprišla skrátka ani jej staršia kolegyňa.

Hollywoodska premiéra okrem pôvabných dám prilákala aj niekoľko známych tvárí hudobného sveta. Pred fotografmi sa objavil raper Jay-Z, ale tiež napríklad spevák Seal alebo speváčka a porotkyňa talentovej súťaže Voice Kelly Rowland.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Mini #Regina King #sexy #Karrueche Tran

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...