Wisterová, Vágnerová, modelky aj influenceri: Koho zlákal 1. deň módneho maratónu?

Po dvoch rokoch sa do Bratislavy vrátila akcia Fashion LIVE!, v rámci ktorej sa už niekoľko rokov prezentujú so svojimi novými kolekciami domáci dizajnéri. Štartový piatkový deň prilákal aj mnohé známe tváre.

16.10.2021 16:44
VERONIKA VAGNEROVA MANZEL JURAJ Foto:
Bývalá Miss a podnikateľka Veronika Vágnerová Husárová s manželom Jurajom Vágnerom na akcii Fashion LIVE! 2021, prvého dňa prehliadok v Bratislave.
debata

Program piatkového popoludnia sľuboval niekoľko známych mien z mladšej dizajnérskej generácie ako Terézia Feňovčíková, Petra Weingart, Silvie Zrebnej, ale tiež napríklad tvorbu študentov z VŠVU alebo dizajnérky Maríny Žiakovej.

Moderátorka a influencerka Barbara Jagušák na...
Moderátor Bruno Ciberej na akcii Fashion LIVE!...
+9Topmodelka Barbora Brušková na akcii Fashion...

Tú prišla osobne podporiť moderátorka Vera Wisterová, tvár a sprievodkyňa očkovacej lotérie. Vera sa usadila do prvého radu, aby si pozrela Žiakovej kolekciu venovanú sochárke Erne Masarovičovej. Kolekcia mala premiéru už pred pár týždňami na viedenskom týždni módy, pre Bratislavu ju autorka čiastočne doplnila a jednu sadu modelov splývavých a dlhých kreácií nechala predvádzať mužským modelom.

Medzi známymi tvárami, ktoré sa usadili do hľadiska počas prehliadky Mariná, patrila aj podnikateľka Natália Selveková, ktorá prišla s dcérou Nikol. Hoci o pár hodín neskôr letela do Paríža, vraj chcela aspoň zažiť na chvíľku atmosféru prehliadkovej akcie s vybudovaným renomé.

zväčšiť Moderátorka Vera Wisterová na akcii Fashion... Foto: archív Fashion LIVE!
VERA WISTEROVA Moderátorka Vera Wisterová na akcii Fashion LIVE! 2021, prvého dňa prehliadok v Bratislave.

Nová kolekcia dizajnérky Terézie Feňovčíkovej prilákala do hľadiska napríklad moderátora Bruna Cibereja, ale tiež jeho kolegu Michala Saba či napríklad štylistku Zuzanu Kanisovú. Tá si kolekciu inšpirovanú slávnou postavou frankensteinovského monštra pochvaľovala. Ocenila spracovanie odevov, ale aj nápaditý styling kolekcie, ktorú síce predvádzali len mužskí manekýni, no jej obsah bol veľmi fluidný a o odevy sa určite bude môcť deliť mužská aj ženská klientela Feňovčíkovej, ktorá tvorí pod značkou freier.

zväčšiť Podnikateľka Natália Selveková s dcérou Nikol... Foto: archív Fashion LIVE!
NATALIA SELVEKOVA DCERA NIKOL Podnikateľka Natália Selveková s dcérou Nikol na akcii Fashion LIVE! 2021, počas prvého dňa prehliadok v Bratislave.

Na záverečnú šou piatka, pod taktovkou návrhárky Petry Weingart, dorazila napríklad aj bývalá Miss Slovensko Veronika Vágnerová Husárová. A patrične, v kúsku od autorky. Husárová talentovanú dizajnérku podporuje a rada nosí najmä jej sexy kúsky. Tých sa zopár našlo na móle, samotná misska predviedla v piatkový večer asymetrickú minisukňu na zips z lakovanej kože a čiernu hodvábnu blúzku.

V priestoroch nového obchodného centra, kde sa v piatok večer akcia konala a pokračuje aj víkendovým programom, sa objavila aj topmodelka Barbora Brušková či moderátorka Barbara Jagušák. Známe tváre, ale aj prehľad jednotlivých kolekcií nájdete v našich galériách.

Prehliadka slovenskej dizajnérky Silvie Zrebnej...
Prehliadka slovenskej dizajnérky Silvie Zrebnej...
+12Prehliadka slovenskej dizajnérky Silvie Zrebnej...
Prehliadka kolekcie Alexandry Kondáčovej z...
Prehliadka kolekcie Ivany Janigovej,...
+6Prehliadka kolekcie Juliány Brnákovej,...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Fashion Live! #Vera Wisterová #Veronika Vágnerová Husárová #Barbora Brušková #Natália Selveková

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...