Móda z Fashion LIVE: Ostrihoňová stavila na Hanečku, Husárová sexy v červenej a v čom prekvapila Smatanová?

Záverečný deň módneho maratónu v Bratislave prilákal najviac známych tvárí, dokonca aj prezidentku Slovenskej republiky Zuzanu Čaputovú. Ako to vyzeralo s módou známych žien tentoraz?

19.10.2021 00:45
VERONIKA OSTRIHONOVA1 Foto:
Moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová v kreácii od Borisa Hanečku.
debata

V zostave celebrít sa objavilo niekoľko takých, ktoré do priestorov bratislavského nákupného centra mierili opätovne. Jednou z nich bola aj bývalá Miss Veronika Vágnerová Husárová. Kým v piatok podvečer prišla podporiť dizajnérku Petru Weingartovú, tentoraz sa ukázala na módnej šou Borisa Hanečku. Prekvapivo však nie v kúsku z jeho dielne, ale „total“ červenom looku od Lukáša Krnáča. Žiarivý odtieň prepásaného zavinovacieho kabáta sa nedal prehliadnuť, pričom tmavovláska ho spojila s červenými pančucho-legínsami a tiež lodičkami z vlastnej dielne v červenom odtieni. Mono look fungoval možno aj preto, že Husárová sa nebojí zvýrazňovať svoju dravú sexy ženskosť. Zároveň však zostávala rafinovaná a to look povyšovalo.

Moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová v...
Influencerka Karolína Chomisteková.
+19Moderátorka Barbara Jagušák Heribanová.

Popri jasnej a žiarivej červenej sa to v priestoroch prehliadkovej lokácie hemžilo čiernou farbou. Nie je žiadnym tajomstvom, že v módnom svete patrí medzi najobľúbenejšie a medzi jej fanúšičky patria napríklad štylistka Zuzana Kanisová a v nedeľňajší večer aj Karolína Chomisteková či speváčka Zuzana Smatanová. Každá z nich sa s čiernou pasovala po svojom a každá úspešne. U Kanisovej fungovalo ukážkovo spojenie čierneho kabáta so zaoblenými ramenami, pod ktorý si obliekol tmavé šaty s rafinovaným detailom metalického vlákna zatkávaného do tmavej látky. Look doplnili čierne vysoké čižmy aj listovka do ruky.

zväčšiť Bývalá Miss a momentálne aj autorka vlastnej... Foto: archív Fashion LIVE!
VERONIKA VAGNEROVA Bývalá Miss a momentálne aj autorka vlastnej značky topánok Veronika Vágnerová Husárová v kabáte z dielne Lukáša Krnáča (exkluzívne pre Virvar).

U influencerky a bývalej Miss Karolíny Chomistekovej išlo o spojenie športovo ladeného looku s kovbojskou inšpiráciou. Chomisteková stavila na odhalené bruško, pričom sa zároveň zahalila pri krku aj na rukách. Styling bol na pohľad minimalistický a do očí udrela len čiernobiela kabelka. V súvislosti s predstavenou kolekciou Borisa Hanečku (prevažne čierno-bielou) však táto voľba fungovala priam ukážkovo.

BORIS HANECKA EMMA Čítajte viac Čaputová ako vzácny hosť na prehliadke Hanečku! Medzi modelkami debutovala jej dcéra

Do spoločnosti sa potom vybrala v nedeľu večer aj speváčka Zuzana Smatanová, ktorá spojila čiernu koženú sukňu a jemný rolák so sivým kabátom, cross-body kabelkou a členkovými čižmičkami. Tento takpovediac „office“ look osviežovala mididĺžka, ale tiež úprava samotnej nositeľky. Prísne uhladený bob a tvár takmer bez mejkapu mu dodávali moderný a trendový nádych.

zväčšiť Štylistka Zuzana Kanisová. Foto: archív Fashion LIVE!
ZUZANA KANISOVA Štylistka Zuzana Kanisová.

Medzi dámami, ktoré prišli podporiť Borisa Hanečku, sa potom objavila aj moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová, pričom bola jednou z tých, ktoré si tvorcu „uctili“ aj výberom jeho kreácie. A volila ukážkovo. Obliekla si totiž nohavice a kabát z kolekcie, ktorú Hanečku predstavil pred dvoma rokmi (tiež na akcii Fashion LIVE!) a ktorá sa radí medzi jeho najlepšie.

Efektná abstraktná potlač s metalickým leskom pripomínajúca sklo a odraz lúčov slnka na vitrážach chrámových okien zaujala už na prvý pohľad. Kabát so zvýraznenými ramenami a nohavice s dĺžkou po lýtka fungovali výborne s plavým odtieňom vlasov. Jedinou vecou na zváženie bolo pridanie kabelky z dielne Dior a telových lodičiek. Nehovoríme o ladení tón v tóne, to nie je nutné. Možno však lodičky mohli nahradiť remienkové sandáliky, kabelka si pýta subtílnejšiu formu.

Ďalšie známe osobnosti, vrátane prezidentky Zuzany Čaputovej a jej dcéry Emmy Čaputovej ako modelky, si pozrite v galérii. Dolu nájdete aj zoznam prehliadkových dní rozdelený do jednotlivých galérií či videá z prehliadok Borisa Hanečku a Lenky Sršňovej.

LENKA SRŠŇOVÁ – BLOOM

Video

BORIS HANEČKA – NARCISSUS

Video
Modelky na prehliadke Bloom dizajnérky Lenky...
Modelky na prehliadke Bloom dizajnérky Lenky...
+18Modelky na prehliadke Bloom dizajnérky Lenky...
Modelky a manekýni na prehliadke kolekcie...
Modelky a manekýni na prehliadke kolekcie...
+14Modelky a manekýni na prehliadke kolekcie...
Prehliadka slovenskej dizajnérky Silvie Zrebnej...
Prehliadka slovenskej dizajnérky Silvie Zrebnej...
+12Prehliadka slovenskej dizajnérky Silvie Zrebnej...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Zuzana Smatanová #Boris Hanečka #Fashion Live! #Zuzana Kanisová #Veronika Cifrová Ostrihoňová #Veronika Vágnerová Husárová

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...