Úchvatná Zendaya pózovala aj medzi kvapkami dažďa, pre hrdinu Duny fanúšičky takmer zničili zátarasy

Je nepochybne jedným z najočakávanejších filmov jesene. Nové spracovanie filmu Duna predstavili takmer všetky jeho hlavné hviezdy v Londýne.

19.10.2021 11:45
Britain Dune UK Premiere Foto: ,
Herečka Zendaya pózuje fotografom v kreácii od dizajnéra Ricka Owensa.
debata

Tvorcom síce lokálne počasie príliš neprialo, pred štartom premiéry sa výraznejšie rozpršalo a na miesto, kam odparkovali limuzíny vezúce hlavné hviezdy, musela nastúpiť eskadra asistentov s dáždnikmi. Krásna herečka Zendaya si tento moment však zjavne vychutnávala. Obklopená mužmi s priehľadnými masívnymi dáždnikmi, ktoré chránili jej luxusné šaty aj líčenie, pôsobila veselo a spokojne.

Herečka Zendaya prichádza v daždivom večere na...
Herec Timothee Chalamet potešil aj početnú...
+9Herec Timothee Chalamet si na premiéru obliekol...

Zendaya pritom vo všeobecnosti patrí medzi najzaujímavejšie dámy, čo sa štýlu týka, v súčasnosti. A nesklamala ani v pondelok večer, keď si obliekla bielu trblietavú kreáciu s previsom na chrbte a aranžovaným živôtikom od Ricka Owensa. Hviezda seriálu Eufória žiarila medzi svojimi kolegami, ktorí zväčša stavili na čiernu farbu. Vyzerala očarujúco.

zväčšiť Herec Timothee Chalamet potešil aj početnú... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Britain Dune UK Premiere Herec Timothee Chalamet potešil aj početnú skupinu fanúšikov.

Ešte väčší záujem, v tomto prípade nielen fotografov, ale aj fanúšikov, vyvolal herec Timotheé Chalamet – hlavný predstaviteľ z filmu Duna. V jednom momente nadšené fanúšičky dokonca pretrhali plagáty, ktoré zakrývali oplotenie, aby sa dostali k svojmu idolu bližšie a mohli sa ho dotknúť. Chalamet všetko vnímal so svojou povestnou ležérnosťou a úsmevom. Oblečený v pánskom obleku Alexander McQueen, ktorý svojimi zlatými detailmi na čiernej ploche čiastočne evokoval kostýmy z očakávaného fil­mu.

zväčšiť Zľava: Herci Jason Momoa, Timothee Chalamet a... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Britain Dune UK Premiere Zľava: Herci Jason Momoa, Timothee Chalamet a herečka Zendaya spoločne na uvedení filmu Duna v Londýne.

Snímka Duna s tučným rozpočtom, hviezdnym obsadením, nádhernými lokáciami aj kostýmami budí naozaj veľké očakávania. O tom, že ich asi naplní na poriadne vysoký počet percent, svedčí meno kanadského režiséra Denisa Villeneuva, ktorý má na konte aj sci-fi Blade Runner 2049 či film Arrival. Jeho cit pre výpravnosť, výtvarno, ale tiež pre skvelú atmosféru a kvalitný scenár je povestný – v Dune ho určite zužitkoval rovnako.

Na londýnskej premiére sa v pondelok večer objavili aj ďalšie hviezdy filmu ako herečka Rebecca Ferguson (v kreácii Carolina Herrera) či herec Jason Momoa. Viac si už pozrite v našej galérii. Duna prichádza do slovenských kín vo štvrtok 21. októbra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Zendaya #Timothee Chalamet

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...