Jolie na premiére s deťmi, Zahara si vzala jej oscarové šaty! A Hayekovej dcéra? Rastie do krásy

Zatiaľ čo v Londýne stovky fanúšikov čakali na hviezdy nového filmu Duna, v Los Angeles sa konala rovnako očakávaná a hviezdami nabitá premiéra. Marvelovku Eternals uviedli hlavné hviezdy, medzi nimi Salma Hayek, Angelina Jolie či Kit Harington.

19.10.2021 08:03 , aktualizované: 13:56
Los Angeles Premiere of "Eternals" Foto: ,
Zľava: Maddox Jolie-Pitt, Vivienne Jolie-Pitt, herečka Angelina Jolie a Knox Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt a Zahara Jolie-Pitt. Hviezda vzala na slávnostnú premiéru päť zo svojich šiestich detí.
debata (1)

Slávnostné premietanie vyvolalo obrovský záujem nielen medzi komiksovými fanúšikmi, ale aj fotografmi a novinármi. Neprekvapí to však – aj vzhľadom na prítomnosť slávnych ženských hviezd Hollywoodu, medzi ktoré sa Jolie s Hayekovou nepochybne radia.

Herečka Angelina Jolie prišla na premiéru...
Herec Kit Harington nechýbal na premiére Eternals.
+12Režisérka Chloe Zhao nechýbala, obliekol ju...

Ktohovie, či sa tieto dve dámy dohodli, alebo išlo o spontánnu náhodu – obe však so sebou priviedli na červený koberec svoje ratolesti. Šesťnásobnú mamu Angelinu, ktorá tri deti porodila a tri si adoptovala, sprevádzalo takmer celé jej potomstvo. Jediný, kto chýbal, bol sedemnásťročný vietnamský rodák Pax.

VIDEO: Angelina Jolie na premiére Eternals

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Kým synovia Maddox a Knox stavili na klasické čierne kombinácie, ich sestry predviedli pestrú paletu tínedžerskej módy. Výnimkou medzi nimi bola však šestnásťročná Zahara, ktorá si obliekla model priamo zo šatníka vlastnej mamy. Išlo o oscarové šaty Elie Saab z roku 2014. Samotná herečka si na slávnostný večer obliekla hnedý model z dielne značky Balmain a pútala tiež pozornosť netradičným šperkom – zlatou obručou smerujúcou z úst na bradu.

zväčšiť Herečka Salma Hayek priviedla na premiéru aj... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Los Angeles Premiere of "Eternals" Herečka Salma Hayek priviedla na premiéru aj svoju dcéru Valentinu Palomu Pinault.

Jolie však nebola jedinou slávnou mamou, ktorá na podujatie vzala svoje ratolesti. Salme Hayekovej robila spoločnosť dcéra Valentina Paloma, ktorá síce pred pár týždňami oslávila len štrnásť rokov, ale prekvapila relatívne dospelým lookom s vlnami vo vlasoch a kompletným večerným líčením. Jedno sa nedá poprieť, zdá sa, že u Hayekovej doma rastie do krásy ďalšia mladá dáma. Valentina je dieťaťom miliardára Francoisa Henri Pinaulta, ktorý šéfuje obchodnej skupine Kering so značkami ako Alexander McQueen, Saint Laurent či Gucci.

638061747 Čítajte viac Ako sexy šelma! 55-ročná Salma Hayek vie ohúriť, v štúdiu aj mimo neho

Na premiéru novinky The Eternals, ktorú režírovala oscarová Chloe Zhao, zamierili aj mužské hviezdy filmu. Nechýbal Richard Madden, Donn Lee či Kit Harington a medzi pozvanými sa objavila napríklad aj speváčka Rita Ora.

Do slovenských kín príde nová marvelovka až v novembri, zatiaľ si môžete pozrieť aspoň trailer k filmu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #deti #premiéra #Angelina Jolie #Salma Hayek #The Eternals

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...