Demi Moore vek nezastaví, prišla odhalená a omladená! Ale táto slávna kolegyňa ju zatieni

Často býva kritizovaná za svoju snahu udržať si večnú mladosť. Pohľad na herečku Demi Mooreovú na prahu šesťdesiatky však hovorí jasne, má chvíle, keď vyzerá naozaj výborne.

20.10.2021 10:00 , aktualizované: 21.10.2021 07:47
27th Annual ELLE Women in Hollywood Celebration Foto: ,
Herečka Demi Moore si obliekla model z dielne značky Schiaparelli.
debata

Jednou z nich bol aj utorňajší večer v Los Angeles, kde sa konala veľká akcia magazínu ELLE na počesť známych žien. Päťdesiatosemročná Demi Moore, matka troch dospelých dcér, na podujatie Women in Hollywood zavítala tiež. Od prvého momentu zaujala jej módna voľba, ale aj sviežejší a mladší vzhľad. Tmavovláska Demi v kreácii Schiaparelli sa usmievala doširoka s tmavou stenou za sebou, nezľakla sa odhalenie ramien ani rúk, čo už mnohé ženy v jej veku nerobia a celkovo si atmosféru večera plného známych dám užívala.

Jennifer Hudson prišla na vyhlásenie podujatia...
Zľava: Šéfredaktorka magazínu ELLE Nina Garcia,...
+21Herečka Gal Gadot prišla v šatách Saint Laurent.

Samozrejme, Moore v Hollywoode nie je jedinou ženou, ktorej boj s vekom je ostrosledovaný. V prípade druhej menovanej sú však odozvy a komentára omnoho priaznivejšie a vo všeobecnosti pozitívne. Hovoríme o držiteľke Oscara Halle Berryovej, ktorá na akciu zavítala v spoločnosti svojho partnera Van Hunta. Hrdinka filmov Ples príšer či John Wick 3 má len o tri roky menej ako Moore, ale vyzerá naozaj očarujúco.

Domnievať sa, že v jej prípade ide len o priazeň prírody, by bolo asi naivné. Isté však je, že Berry patrí azda medzi najdisciplino­vanejšie herečky svojej generácie. A okrem herectva sa možno ešte viac venuje cvičeniu a zdravému životnému štýlu – dokonca ho speňažila líniou vlastných produktov aj programom pre iné ženy. Jej snaha sa vypláca aj vizuálne. V pestrých dlhých šatách Dundas s véčkovým výstrihom pôsobila táto dáma a mama dvoch detí opäť príťažlivo a veľmi mladistvo.

zväčšiť Halle Berry v šatách zo spolupráce Dundas X... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
27th Annual ELLE Women in Hollywood Celebration Halle Berry v šatách zo spolupráce Dundas X Revolve.

Medzi hviezdami akcie, ktorá si uctila veteránku – herečku Ritu Moreno, ale aj tvorbu dizajnéra Ralpha Laurena, sa objavila tiež speváčka Ciara, jej kolegyňa Jennifer Hudson či zástupkyne mladšej hereckej generácie ako Addison Rae, Lucy Hale alebo Odeya Rush. Zaujala tiež predstaviteľka Wonder Woman Gal Gadot alebo topmodelka Hailey Bieber. Viac si pozrite v našej galérii.

VIDEO: Hviezdy na akcii ELLE Women in Hollywood

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia Francúzsko Paríž týždeň módy prehliadka Čítajte viac Rodinná dámska jazda! Nestarnúca Demi Moore s dcérou v Paríži. Neuveríte, kto sa ku nim pridal

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #krása #vek #Halle Berry #Demi Moore #Elle

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...