Mama troch detí verzus miliónová TikTok-erka! Čo ich spája? Rozparok až do nebies

Jedna je na scéne už niekoľko rokov a patrí medzi najsexi hviezdy amerického r'n'b. Tej druhej popularitu a slávu priniesla predovšetkým platforma TikTok. Spieva, hrá a rada sa predvádza.

24.10.2021 00:00
Ciara Foto:
Speváčka Ciara v jej odvážnych šatách Mônot na akcii ELLE Women In Hollywood Celebration.
debata (1)

Samozrejme, to posledné je dobrý základ na miesto v šoubiznise a na nedávnom evente ELLE Women in Hollywood platilo pre väčšinu zúčastnených. Pre herečky, speváčky či modelky je pózovanie a ochota predvádzať sa (či už pred kamerou pri práci, ale aj mimo nej v civile) jedným zo základov popularity a úspechu. Tým druhým je potom tiež vzhľad, ktorý býva často zbožňovaný, nasledovaný a niekedy aj kritizovaný.

Na spomenutej akcii sa objavili desiatky známych krások, žien reprezentujúcich rozličné šoubiznisové odvetvia, medzi najsexi a najodvážnejšie oblečené dámy večera rozhodne zaradila speváčka Ciara a herečka Addison Rae.

zväčšiť Herečka a influencerka Addison Rae na akcii... Foto: Rachel Murray/Getty Images for ELLE
AE 8572 2021101982146451 Herečka a influencerka Addison Rae na akcii ELLE Women In Hollywood Celebration.

Prvá menovaná stavila na biele šaty Mônot s výrazným vysokým rozparkom. Druhá pôsobila trošku ako jej mladšia kópia – alebo proťajšok. V čiernej kreácii s poriadne vysokým rozparkom a odhaleným bruškom od Brandona Maxwella bola azda ešte odvážnejšia.

Pri speváčke Ciare určite zaujme aj fakt, že je mamou troch detí a jej sexy vzhľad je vzorom pre mnohé jej rovesníčky. Raeovej popularita stúpa každým mesiacom viac a kým v začiatkoch sa objavovala na akciách sporadicky, tentoraz už ide doslova z jednej na druhú. Dôvodom je určite aj jej rola vo filme Taký normálny chlapec na obrazovkách Netflixu. Kritikov síce nenadchla, ale sledovanosť mala viac ako slušnú.

Jennifer Hudson prišla na vyhlásenie podujatia...
Zľava: Šéfredaktorka magazínu ELLE Nina Garcia,...
+21Herečka Gal Gadot prišla v šatách Saint Laurent.

VIDEO z galavečera ELLE Women in Hollywood

Video

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #Ciara #rozparok #Elle #Addison Rae

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...