Potetovaný chrbát aj štíhlu figúru! Angelina v Ríme ukázala oboje... a opäť aj dcéry

Po veľkolepej premiére v Los Angeles sa očakávaná marvelovka Eternals dočkala aj festivalovej premiéry. V nedeľu večer sa tak stalo v metropole Talianska, kde prebieha rímsky filmový festival.

24.10.2021 21:29 , aktualizované: 25.10.2021 06:20
Italy Rome Film Fest Eternals Red Carpet Foto: ,
Herečka Angelina Jolie v kreácii Atelier Versace na červenom koberci.
debata (2)

Do večného mesta zavítala časť hviezdneho osadenstva filmu, ktorý aj do slovenských kín vstúpi začiatkom novembra. Azda najväčšiu pozornosť – a vôbec nie prekvapivo – pútala herečka Angelina Jolie, ktorá si so sebou do Ríma priviedla časť rodiny, kvinteto svojich detí.

Herečka Angelina Jolie v kreácii Atelier...
Zľava: Herci Kit Harington, Angelina Jolie,...
+13Herečka Angelina Jolie v kreácii na červenom...

Počas predpoludnia ju zachytili objektívy pri návšteve turistami vyhľadávaných Španielskych schodov, kam vzala svoje deti a sprevádzal ju aj neznámy muž. A nielen ten. Z videí aj fotografií je zjavné, že americkú hviezdu strážila v uliciach celá jednotka bodyguardov – dohromady štyria urastení muži kráčali okolo Jolieovej rodiny, aby sa vyhli kontaktu s otravnými turistami.

VIDEO: Angelina Jolie s deťmi v Ríme, strážení ako poklady
Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Potom už Angelinu čakala tlačová konferencia a následne v nedeľňajší večer aj premiéra. Práve na nej 46-ročná držiteľka Oscara naplnila povesť filmovej divy a krásky, keď sa v metalických strieborných šatách Atelier Versace bez ramienok postavila pred objektívy.

Vyzerala očarujúco, rozdávala oslnivé úsmevy a predvádzala na odhalených ramenách a chrbáte svoje početné tetovania. Neskôr sa ku nej pripojili aj dcéry Shiloh a Zahara, ktoré si zjavne príležitosť večerných premiér užívajú – nechýbali ani na tej v Los Angeles. Šestnásťročná Zahara sa ocitla v centre pozornosti aj preto, lebo si oblieka slávny model oscarových šiat, ktoré jej mama predvádzala v roku 2014.

zväčšiť Herečka Angelina Jolie a jej dve dcéry Shiloh... Foto: SITA/AP, Domenico Stinellis
Italy Rome Film Fest Eternals Red Carpet Herečka Angelina Jolie a jej dve dcéry Shiloh Jolie-Pitt (vpravo) a Zahara Jolie-Pitt na červenom koberci v Ríme.

Angelina Jolie však nebola jedinou hviezdou, ktorá marvelovku Eternals, priniesla do Ríma. Hviezdnu herečku doplnila jej kolegyňa Gemma Chan, ale aj dvaja páni – populárny Kit Harington a jeho krajan, britský herec Richard Madden. Kvarteto hercov potom sprevádzala aj režisérka snímky – americko-čínska filmárka Chloe Zhao, ktorá si tento rok domov odniesla Oscara za najlepšiu réžiu filmu Nomadland.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #Angelina Jolie #dcéra #Eternals

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....