Pár dní po oslave 60-ky? Žilková v StarDance ohúrila fanúšikov. Vyzeráte božsky...

Iba pred pár dňami oslávila okrúhlu šesťdesiatku. Pri pohľade na českú herečku Veroniku Žilkovú sa však zdá, že s prírodou je naozaj zadobre. Odmenila ju mladistvým vzhľadom.

26.10.2021 00:00
639698145 Foto:
Herečka Veronika Žilková na nakrúcaní šou Stardance so synom Cyrilom Navrátilom a jeho partnerkou.
debata (2)

Sympatická blondínka, ktorú dobre poznajú aj diváci na Slovensku, to potvrdila aj počas uplynulého víkendu na ďalšom z nakrúcaní populárnej tanečnej súťaže Stardance v priestoroch Českej televízie. Žilková v minulosti v projekte súťažila, teraz sa však prišla pozrieť na svojich kolegov a vychutnať si atmosféru z diváckeho sedadla. Nebola sama.

Hrdinku seriálu My všichni školou povinní či komédie Babovřesky sprevádzal aj syn Cyril, jedno z jej štyroch detí. Po ich boku sa potom doširoka usmievala aj Cyrilova partnerka Petra. „Skoro nevesta,“ označila ju Žilková na Instagrame pri fotografii, o ktorú sa podelila so svojimi fanúšikmi. Mnohých jej sledovateľov však nadchol najmä vzhľad čerstvej šesťdesiatničky. „Veronika, veľmi vám to pristane,“ napísal jej jeden z nich. „Vyzerali ste božsky, boli ste jasnou hviezdou programu,“ pridal sa ďalší.

Plavovláska Žilková naozaj vyzerá so šiestimi krížikmi na krku výborne. Na nedávnej oslave, fotografie z ktorej Žilková tiež zverejnila na sociálnej sieti, však podľa českých médií najviac zaujala herečkina dcéra Kordula. Najmladší potomok, ktorého má so súčasným partnerom Martinom Stropnickým, oslávil šestnáste narodeniny. Kordula má podľa viacerých sledovateľov doslova modelkovské preddispozície.

Okrem šestnásťročnej Korduly Stropnickej a syna Cyrila Navrátila (32) je Žilková tiež mamou 24-ročného syna Vincenta Navrátila a 36-ročnej Agáty Hanychovej. Z detského domova si tiež v minulosti osvojila Jana a Markétu Herclíkových.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #deti #krása #dcéra #narodeniny #StarDance #Veronika Žilková #šesťdesiat

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...