Dohodli sa? Brooke Shields s kamoškou v podobných šatách, takto reagovali

Stretnúť sa na spoločenskom evente s inou dámou, ktorá má oblečené veľmi podobné šaty ako vy, nie je asi vždy príjemné. Ale herečka Brooke Shields s kolegyňou Ali Wentworthovou to zvládli s úsmevom.

27.10.2021 12:05
American Ballet Theatre 2021 Fall Gala Foto: ,
Herečky Ali Wentworth (vľavo) a Brooke Shields spoločne na akcii American Ballet Theatre's Fall Gala.
debata

Dvojica hviezd sa v utorok večer objavila na slávnostnom jesennom gala amerického baletu v New Yorku. Od prvého momentu sa nedalo prehliadnuť, že vyzeralo akoby si šaty na večer vyberali v rovnakom obchode. A vlastne, ktohovie, či aj nie.

Červená čipka, veľmi podobný strih – až na drobné detaily bola voľba večernej garderóby veľmi podobná. Päťdesiatšesťročná Shields a jej rovnako stará kolegyňa a dobrá kamarátka Ali Wentworth sa však hrdo postavili jedna k druhej a spoločne pózovali médiám.

Herečka Brooke Shields.
Herečka Molly Ringwald vzala na baletné gala...
+4Herečka Ali Wentworth.

Herečky spája nielen dlhoročné kamarátstvo, ale aj práca na spoločnom podcaste a tak vlastne nebolo jasné, či ich červená voľba nebola zámerom – možno trochu na seba upozorniť. Ak áno, podarilo sa.

Jesenné gala amerického baletu však prilákalo aj ďalšie známe tváre. Už tradične nechýbala veľká fanúšička baletu, nemecká rodáčka Diane Kruger. Do čiernej kreácie ju obliekol ateliér Caroliny Herrery. Pozvanie neodmietla ani herečka Molly Ringvald či herec Liev Schreiber. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #balet #gala #Brooke Shields #Ali Wentworth

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...