Evelyn či Hurajová vyrazili do kina na oscarového favorita. Brychtová skončila v slzách

O najnovšom filme španielskeho režiséra Pedra Almodóvara sa už šušká ako o adeptovi na najlepší cudzojazyčný film. Ohurujúca v ňom je aj titulná hrdinka v podaní Penelope Cruzovej. Pozrieť si to boli aj domáce celebrity.

27.10.2021 09:40
Katarina Brychtova Foto:
Na premiéru filmu Paralelné matky prišla aj moderátorka Katarína Brychtová.
debata

V pondelok sa uskutočnila slávnostná premiéra filmu Paralelné matky, ktorý s úspechom uviedli pred pár týždňami na filmovom festivale v Benátkach. Práve odtiaľ si španielska herečka Penelope Cruz odniesla aj cenu za najlepší ženský herecký výkon. Azda viac netreba na to, aby okolo snímky vzniklo toľko vzruchu.

Herečka Lucia Hurajová na premiére filmu...
Moderátorka Evelyn Kramerová sa tiež prišla...
+10Na premiéru filmu Paralelné matky prišla aj...

Aj na slovenskej premiére však boli mnohí diváci plní emócií. Zaradila sa medzi nich tiež moderátorka Katarína Brychtová, ktorá vyrazila na premiéru s dcérou. „Aj sme si poplakali. Je to silný príbeh, ktorý nenechá nikoho chladným,“ povedala pre médiá.

zväčšiť Herečka Lucia Hurajová na premiére filmu... Foto: KATARINA HARSANYOVA
paralelne matky KINO-1007 Herečka Lucia Hurajová na premiére filmu Paralelné matky.

Herečka Lucia Hurajová, ktorá snímku aj oficiálne uviedla pred zaplnenou kinosálou, nadchlo, že po dlhom čase prichádza do kín európsky film, ktorého silný príbeh a dojímavé herecké výkony zaujmú aj náročného filmového diváka. „Penélope Cruz v hlavnej úlohe a réžia Pedra Almodóvara vytvorili neopakovateľnú atmosféru intimity a hĺbky prežívaných pocitov,“ skonštatovala herečka.

Medzi pozvanými známymi tvárami sa objavila aj moderátorka Evelyn Kramerová, herec Viktor Horján či modelka Ivana Kičikoleva alebo moderátorka Helena Tomková. Viac si pozrite v našej galérii.

Film Paralelné matky môžete od štvrtka vidieť oficiálne vo vybraných kinách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Penelope Cruz #Katarína Brychtová #Pedro Almodóvar #Lucia Hurajová #Evelyn #Paralelné matky

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....