Princezná Diana nás stále ovplyvňuje. Mňa viedla láska, hovorí Kristen Stewart

Azda ani ságu Twilight nesprevádzali kedysi také očakávania ako najnovší film herečky Kristen Stewartovej. Snímka Spencer, v ktorej stvárnila zosnulú princeznú Dianu, mala ďalšiu premiéru pred príchodom do širokej distribúcie. Tentoraz v Los Angeles.

28.10.2021 00:00
LA Premiere of "Spencer" Foto: ,
Herci Jack Farthing (vľavo) a Kristen Stewart spoločne pózujú fotografom.
debata

Americká herečka sa postavila pred fotografov v kombinácii vyšívanej sukne a podprsenkového topu z dielne značky Chanel, ktorej je ambasádorkou. Na krku sa jej trblietal masívny šperk v hodnote niekoľkých miliónov a bola, samozrejme, jednou z hlavných hviezd.

Premietanie si však nenechala ujsť ani Stewartovej kolegyňa Emma Roberts či topmodelka Adriana Lima, ktorá už večer predtým zaujala na slávnostnom premietaní iného filmu – The Last Night in Soho. Dohadovať sa o tom, ktorej dáme to pristalo najviac, sa môžete v našej ankete na záver článku. Čo sa však samotného filmu Spencer týka, v ňom je jasná hviezda práve Stewart.

Modelka Adriana Lima sa objavila na premiére...
Herci Jack Farthing (vľavo) a  Kristen Stewart...
+3Herečka Kristen Stewart predstavila film...

Stvárnenie populárnej členky kráľovskej rodiny, ktorá v roku 1997 zahynula pri autonehode v Paríži, bolo pre Stewartovú výzvou a zároveň akýmsi odkazom lásky. „Pri nakrúcaní tohto filmu nás viedla láska a obdiv, pretože osoba, ktorú už nikdy naozaj nespoznáme, nás neustále ovplyvňuje a stále o nej dokážeme hovoriť,“ uviedla na adresu matky princov Williama a Harryho.

O Diane už bolo nakrútených niekoľko filmov či televíznych projektov. Naposledy zaujala herečka Emma Corrin za jej stvárnenie v seriáli Koruna, za ktoré si vyslúžila aj niekoľko cien. Prvé zábery Kristen Stewartovej z filmu naznačili, že tvorcom sa podarilo vytvoriť uveriteľnú podobnosť medzi americkou herečkou a zosnulou „princeznou z ľudu“. Ako to dopadlo, sa však dozvieme až o pár týždňov, keď film vstúpi aj do slovenských kín.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Kristen Stewart #princezná Diana #Chanel #Spencer

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...