Nová premiéra s hrdou mamou Jolieovou: Do jej šiat sa obliekla ďalšia dcéra, aha!

Na ďalšiu z premiér vzala päticu svojich ratolestí americká herečka Angelina Jolie. Novinku Eternals uviedla spoločne s nimi aj ďalšími hviezdami v Londýne.

28.10.2021 12:14
Britain Eternals UK Premiere Foto: ,
Herečka Angelina Jolie opäť vzala na premiérový červený koberec svoje ratolesti - zľava: Shiloh Jolie-Pitt, Zahara Jolie-Pitt, Vivienne Jolie-Pitt, Maddox Jolie-Pitt a Knox Jolie-Pitt.
debata

Keďže marvelovka Eternals sa radí medzi najočakávanejšie filmy záveru roka, je len pochopiteľné, že produkčné štúdio k nej pripravilo niekoľko veľkolepých premiér. Stredajšia, v metropole Veľkej Británie, sa účasťou hviezdnych hostí nejako nelíšila od premietania v Los Angeles či Ríme.

Na červenom koberci sa objavili hollywoodske divy Angelina Jolie aj Salma Hayek, doplnili ich mužskí kolegovia Kit Harington aj Richard Madden a tentoraz aj Billy Keough. Nechýbala tiež pôvabná herečka Gemma Chan, ktorá už druhýkrát za sebou odhalila fotografom štíhly driek v dvojdielnom večernom komplete – trblietavými krištáľmi vyšívanej kreácii Zuhair Murad.

Herečka Salma Hayek prišla v kreácii Saint...
Zľava: Herečka Salma Hayek, režisérka Chloe...
+10Herečka Salma Hayek a jej dcéra Valentina...

Garderóba hviezd je počas slávnostných premiér jednou z diskutovaných záležitostí aj magnetom pre objektívy. Popri Chanovej, samozrejme, nebolo možné prehliadnuť mexickú rodáčku Salmu Hayekovú vo vínovej trblietavej kreácii na jedno rameno od ateliéru Saint Laurent. Herečka Angelina Jolie sa potom obliekla do kombinácia výraznej čiernej sukne, ktorú doplnila hodvábna blúzka a sako – všetko z dielne Valentino Haute Couture.

Los Angeles Premiere of "Eternals" Čítajte viac Jolie na premiére s deťmi, Zahara si vzala jej oscarové šaty! A Hayekovej dcéra? Rastie do krásy

Prekvapivo sa však najdiskutovanejšou stala módna voľba herečkinej dcéry Shiloh. Zopakovala sa totiž situácia spred pár dní, keď slávna mama požičala jednej zo svojich dcér model šiat z vlastného šatníka. Kým v prvom prípade išlo o adoptívnu Zaharu a zlatú róbu Elie Saab, tentoraz sa do „dedičstva“ po mame obliekla plavovláska Shiloh. Šaty s potlačou z dielne značky Dior zjavne upravili na mieru pre ňu a skrátili ich. Rovnaký model mala jej slávna mama na sebe v roku 2019 počas propagácie filmu Vládkyňa zla 2.

Na margo požičiavanie svojich šiat dcéram sa Angelina Jolie vyjadrila už pred pár mesiacmi. Uviedla, že ich povzbudzuje, aby sa pohrabali v jej skrini a obliekli si veci, ktoré kedysi nosila. „Jasné, že ich v tom povzbudzujem. Robí mi to radosť. Hovorím im, jasné, obleč si to a vyzeraj v tom lepšie ako ja,“ opísala pre portál E!Online.com.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #šaty #Angelina Jolie #Dior #požičanie #Shiloh Jolie-Pitt #Eternals

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....