Jennifer Lopez na pódiu (iba) v podprsenke! Čo na tom, že má 52, vyzerá ako školáčka

Po bezmála dvadsiatich rokoch sa vrátili k jednému z hudobných hitov, spoločnej skladbe All I Have. Napriek tomu, že od jej nahratia uplynuli už takmer dve dekády, speváčka Jennifer Lopez vyzerala akoby sa jej vek neposunul ani o sekundu.

02.11.2021 00:00
Music Rock Hall Foto: ,
Speváčka Jennifer Lopez predviedla svoje ukážkové krivky v podprsenke priamo na pódiu.
debata (1)

Päťdesiatdvaročná latino diva sa objavila v sobotu večer na vystúpení v rámci Rock & Roll Hall of Fame Induction Ceremony v Ohiu, kde doplnila v jednom momente známeho rapera LL Cool J. Práve tohto 53-ročného umelca slávnostne uviedli do hudobnej Siene slávy a pri tej príležitosti sa LL Cool J postavil na pódium a vystúpil napríklad aj s kolegami Eminemom či Dr. Dre.

Pre fanúšikov hip-hopu bola prítomnosť slávnych mien rapového žánru určite lákadlom, no aj prítomnosť Lopezovej vyvolala mimoriadnu pozornosť. Aj vzhľadom na fakt, že „Jenny from the block“ je priam symbolom nestarnúcej hviezdy, ktorá stále ohuruje energickými a sexy vystúpeniami.

zväčšiť Raper LL Cool J a speváčka Jennifer Lopez sa po... Foto: SITA/AP, David Richard
APTOPIX Music Rock Hall Raper LL Cool J a speváčka Jennifer Lopez sa po rokoch stretli na jednom pódiu počas vystúpenia pre Rock and Roll Hall of Fame Induction.

Na koncerte v Ohiu sa predviedla v príťažlivom kostýme – čipkovanú podprsenku, v ktorej hrdo vystavila pevný obsah dekoltu a vyšportované bruško, doplnili športové nohavice, kožené popruhy okolo bedier aj modrý plášť AZ Factory. Lopez ešte zvýraznila svoj niekdajší imidž r'n'b hviezdičky z Bronxu – dvoma vysoko uviazanými vrkočmi.

Speváčka sa popri koncertoch a relatívne novom (staronovom) partnerovi Benovi Affleckovi stále venuje aj hereckej kariére. Iba pár dní pred koncerom v Ohiu ju zachytili objektívy na pľaci filmu Mother, kde si zahrala nájomnú vrahyňu, ktorá vychádza z utajenia, aby ochránila vlastnú dcéru a unikla nebezpečným mužom, ktorí ju chcú zabiť.

Pozrite si archívnu galériu z benátskeho festivalu
Jennifer Lopez a Ben Affleck vyzerali na...
Herečka Jodie Comer na slávnostnej premiére...
+19Herec Matt Damon a jeho manželka Luciana...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #podprsenka #sieň slávy #LL Cool J

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...