Seriálový Dexter je späť! Na premiére sa po boku slávneho 50-nika usmievala mladá manželka

Už o pár dní sa k divákom dostane seriálová novinka Dexter: New Blood - jej predstavitelia si užili premiéru v New Yorku.

03.11.2021 00:00
World Premiere of Showtime's "Dexter: New Blood" Foto: ,
Herec Michael C. Hall a jeho manželka Morgan na premiére novinky "Dexter: New Blood" v New Yorku.
debata

Inteligentný, očarujúci, so zmyslom pre humor – Dexter Morgan je späť! Na červenom koberci si herec Michael C. Hall (50) vychutnal návrat seriálového hitu, ktorý dostal názov Dexter: New Blood.

Osem rokov po tom, čo sa pôvodná séria Dexter skončila, sa jej hlavný predstaviteľ usmieval pred objektívmi premiéry v New Yorku. Séria sa k divákom dostane už o pár dní, 7. novembra.

Video
Zdroj: Profimedia

Dexter si pred fotografmi zapózoval aj so svojím seriálovým synom, ktorého v novinke stvárňuje Jack Alcott. Na premiére slávneho seriálového hrdinu sprevázdala jeho manželka, spisovateľka Morgan Macgregor (32). Tá je v poradí treťou manželkou Michaela C. Halla, dvojica si svoje „áno“ povedala pred piatimi rokmi a zatiaľ sú bez potomkov.

Nechýbala ani mladá krv seriálu – okrem herca Jacka Alcottasa sa po červenom koberci prešla 19-ročná Johnny Sequoyah, ktorá stvárňuje postavu Audrey. Na podujatie zvolila sexi top posiaty trblietkami a úzku sukňu s nápadným rozparkom vpredu.

Herečky Julia Jones a  Johnny Sequoyah (vpravo)...
Herec  Michael C. Hall a jeho manželka Morgan...
+3Michael C. Hall (vľavo) a Jack Alcott na...

Mladá herečka si zapózovala so svojou staršou kolegyňou, herečkou Juliou Jonesovou (40), ktorá je divákom známa zo seriálu Westworld. Na premiéru nového Dextera dorazila vo výraznej červenej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál Dexter

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...