Zvodné krivky v kožených šatách! Kardashian ich ukázala svetu a pridala pekné gesto!

Je doslova na koni. Cválajúcom poriadne rýchlo a zbierajúcom jednu trofej za druhou. Áno, Kim Kardashianovej sa skrátka darí tak, ako ešte nikdy.

04.11.2021 00:00
641081607 Foto:
Televízna celebrita Kim Kardashian na zábere z New Yorku, kde sa zúčastnila na viacerých spoločenských eventoch. Napríklad aj na galavečere WSJ (Wall Street Journal), ktorý ju nedávno umiestnil na titulnú stranu.
debata

Slávna televízna a internetová celebrita je už niekoľko mesiacov v plnom pracovnom nasadení. Samozrejme, v jej prípade to znamená často len fakt, že sa objaví niekde na ulici a sledujú ju stovky fanúšikov a reportérov. Aj to však patrí ku kariére tejto digitálnej ikony, ktorá za roky pôsobenia vybudovala skutočne obrovské impérium.

Možno aj to prispelo k faktu, že Kardashianovú začiatkom týždňa ocenili v New Yorku na galavečere magazínu WSJ (Wall Street Journal). Štyridsaťdvaročná mama štyroch detí si prevzala cenu za inovácie, pričom bola neprehliadnuteľná aj jej garderóba. Kyprými tvarmi obdarená Američanka s arménskymi koreňmi si obliekla kožené šaty obopínajúce jej zmyselné krivky.

Modelka a influencerka Emily Ratajkowski v...
Modellka Imaan Hammam s dizajnérom Brandonom...
+7Modelka a umelkyňa Ella Emhoff s jej priateľom...

Ani v tomto prípade však nemožno hovoriť o náhode či len šťastnej ruke – Kim Kardashian je úspešná aj preto, že azda každý jeden krok má starostlivo naplánovaný. Šaty, ktoré si obliekla na dôležitý večer, pochádzali z jej vlastnej kolekcie, ktorú vytvorila v spolupráci s dizajnérom Kimom Jonesom z ateliéru Fendi.

05 FENDIx SKIMS KKW credits Donna Trope Čítajte viac Kim Kardashian vytvorila kolekciu s Fendi! Luxus sa spojil so sexy tvarovaním postavy

Spojenie slávnej kožušníckej značky a Kardashianovej tvarovacieho oblečenia SKIMS ohlásili iba pred pár dňami, pričom táto fúzia budí obrovskú pozornosť a obe značky si od nej sľubujú veľký ohlas a masívny záujem o jednotlivé kúsky. Tie by mali prísť do predaja budúci týždeň 9. novembra a obsahujú kľúčové modely ako elastické topy, legínsy, bundičky, ale aj spomenuté kožené šaty v niekoľkých telových odtieňoch.

VIDEO: Kim Kardashian s fanúšikmi

Video

Keďže to bol práve magazín Wall Street Journal, ktorý ako prvý informoval o spojení dvojice Kim + Kim a limitovanej kolekcie Fendi X SKIMS, nebola určite náhoda, že si Kardashianka obliekla sexy model práve na túto akciu. Po jej skončení sa potom venovala tomu, čo jej prihráva ďalšiu pozornosť aj slávu. Fanúšikom. Na záberoch reportérov je zachytená ako trpezlivo rozdáva autogramy a v jednom momente dokonca vyšla z automobilu a začala s fanúšikmi pózovať sama. Viac si pozrite vo videu.

Zábery na modelky všetkých konfekčných veľkostí...
Influencerka, dizajnérka a celebrita Kim...
+9Reklamná kampaň na kolekciu FENDIxSKIMS, v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kim Kardashian #Fendi #sexy #kožené šaty #WSJ

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...