Hviezda Sám doma prekvapila na móle Gucci nabitom hviezdami, sexy Gwyneth očarila tiež

Poriadne prekvapenie musel pre niektorých hostí znamenať výber známych tvárí, ktoré sa objavila na móle v rámci veľkolepej prehliadky v Los Angeles. Taliansky ateliér Gucci prilákal slávne krásky, ale aj hercov, ktorí sa držia v ústraní.

03.11.2021 11:00
Gucci "Love Parade" Fashion Show Foto: ,
Aj herečka a podnikateľka Gwyneth Paltrow dorazila na prehliadku značky Gucci.
debata (1)

Do druhej kategórie nepochybne patrí aj Macaulay Culkin, niekdajšia detská superhviezda známa z hitov Sám doma. Azda málokto očakával, že práve tento 41-ročný rodák z New Yorku sa postaví vedľa profesionálnych modelov a modeliek, aby predviedol jednu z kreácií kolekcie nazvanej Love Parade.

Culkin, zvyčajne zachytený na ulici paparazzmi v nedbalom oblečení a zničených teniskách, sa tentoraz navliekol do pestrofarebnej košele a širokých nohavíc. Nechýbala brokátová bundička či výrazné slnečné okuliare žltej farby.

Speváčka Miley Cyrus.
Herec Kodi Smit-Mcphee sa predviedol ako model...
+13Modelky na prehliadke značky Gucci a jej...

Hviezda 90-tych rokov, ktorá sa nedávno objavila v nových epizódach seriálu American Horror Story, však nebola jediným zástupcom sveta filmu, ktorý vykročil na mólo. Medzi modelkami sa promenádoval napríklad aj herec Jared Leto, jeho mladší kolega Kodi Smit-McPhee či herečka Jodie Turner Smith. Všetko tváre, ktoré firma Gucci oblieka už nejaký ten piatok.

zväčšiť Herec Macaulay Culkin sa predviedol ako model... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Gucci "Love Parade" Fashion Show Herec Macaulay Culkin sa predviedol ako model na prehliadke talianskej značky Gucci a jej šou "Love Parade", ktorá sa konala Los Angeles.

Nemenej hviezdne však bolo aj obsadenie prvého radu s prominentnými hosťami. Na utorňajšiu prehliadku dorazila napríklad mexická herečka Salma Hayek, ktorej robila spoločnosť tenistka Serena Williams, objavila sa aj herečka Dakota Johnson či speváčky Billie Eilish a Miley Cyrus.

Jednou z najsexi dám večera bola však herečka Gwyneth Paltrow, oblečená v zamatovom nohavicovom kostýme červenej farby, s nedbalo odhaleným dekoltom. Blondínka, ktorá ešte za čias dizajnéra Toma Forda v ateliéri Gucci, patrila k jeho múzam, si vyslúžila patričnú pozornosť, ale aj nadšené komentáre na sociálnych sieťach. Aj vzhľadom na fakt, že pred pár týždňami oslávila 49. narodeniny, mnohí ocenili, ako mladistvo a sexy vyzerá. Viac už si pozrite v našej bohatej galérii.

VIDEO: Gwyneth Paltrow kráča na prehliadku Gucci
Video

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Miley Cyrus #Gwyneth Paltrow #móda #Gucci #Macaulay Culkin #Jared Leto #Billie Eilish #Lizzo

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...