Niet divu, že bola Miss Izrael! Sexy Gadot na premiére oslnila, na červenú zlákala aj kolegov

Zástupcom streamovacej platformy Netflix sa podarilo v jednom filme spojiť najžiadanejšie hviezdy súčasnosti. Hneď tri. V stredu večer sa spoločne objavili na premiére novinky Red Notice.

04.11.2021 07:15
LA Premiere of "Red Notice" Foto: ,
Zľava: Trio hereckých hviezd Dwayne Johnson, Gal Gadot a Ryan Reynolds uviedli snímku Red Notice.
debata

V priestoroch L.A. Live sa bok po boku postavila očarujúca ženská hviezda filmu Gal Gadot a jej dvaja mužskí kolegovia Ryan Reynolds a Dwayne Johnson. Aj novinári postrehli, že trio hollywoodskych megastars sa oblieklo pomerne tematicky – do červených tónov. Názov filmu Red Notice (Červená výstraha) k tomu priam vyzýval.

Zľava: Trio hereckých hviezd Dwayne Johnson,...
Herec Ryan Reynolds na premiére novinky Red...
+5Herečka Gal Gadot žiarila na červenom koberci v...

Kým páni stavili na tóny bordovej farby v elegantných oblekoch, absolútne neprehliadnuteľná bola ich kolegyňa, inak niekdajšia Miss Izrael. Predstaviteľka Wonder Woman, ktorá si v Red Notice zahrala najhľadanejšiu zlodejku planéty, sa objavila v červených trblietavých šatách s asymetrickým okrajom sukne a odhalenou nohou.

zväčšiť Herečka Gal Gadot žiarila na červenom koberci v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
LA Premiere of "Red Notice" Herečka Gal Gadot žiarila na červenom koberci v šatách Loewe.

To, čo na prvý pohľad vyzeralo ako variácia na rozparok, však prekvapilo ešte viac pri pohybe, ide totiž o šaty, kde je v sukni vlastne vystrihnutý otvor na nohu a vytvára tak optickú ilúziu. Šaty pochádzajú z dielne značky Loewe a dizajnéra J.W. Andersona a už počas ich prezentácii v Paríži im mnohí módni kritici predpovedali, že sa stanú hitom červených kobercov. Gadot to len potvrdila.

Trojnásobnú mamu, ktorá patrí medzi najkrajšie herečky súčasnosti, prišiel podporiť aj manžel Yaron Versano. Ten je zjavne hrdým manželom. Na svojom profile na Instagrame zverejnil záber z príchodu na premiéru s výstižnými slovami „moja manželka“. Obrázok zachytáva Gadotovú v sexy póze a spokojného Versana pózujúc vo výťahu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa JaronVarsano (@jaronvarsano)

Podobne svalovca Dwaynea Johnsona sprevádzala jeho manželka Lauren Hashian. Bez manželskej podpory tentoraz zostal Ryan Reynolds, ktorého polovička Blake Lively vraj zostala doma pri deťoch.

Akčný film Red Notice sa sice dočkal veľkej hollywoodskej premiéry. Snímka však nemieri do kín, ale čaká ju svetová premiéra práve na obrazovkách Netflixu – oficiálne je naplánovaná na 12. novembra, no lokálne v jednotlivých krajinách sa môžu dátumy premiéry líšiť.

VIDEO: Gal Gadot na filmovej premiére Red notice
Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Herec Dwayne Johnson sa vďaka zárobku za film Red Notice zaradil aj do desiatky najlepšie platených hercov roka 2021. Takmer ovládol prvú priečku, no predbehol ho iný známy kolega. Ktorý? Čítajte tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #novinka #červená #Dwayne Johnson #Ryan Reynolds #Gal Gadot #Red Notice

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...