Jovovich vzala opäť do spoločnosti krásnu dcéru, najsexi dámou večera však bola táto herečka...

Na počesť dizajnéra Jeremyho Scotta, ktorý kreatívne vedie značku Moschino, sa konal charitatívny večer organizácie amFAR v Los Angeles. Do Hollywoodu dorazili mnohé hviezdy, zväčša nahodené práve v tímových farbách.

05.11.2021 10:55
amfAR 2021 Gala Foto: ,
Herečka Milla Jovovich a jej dcéra Ever Gabo Anderson.
debata

Šaty z dielne Moschino, často s vtipným detailom sa striedali pred objektívmi fotografov – jeden z modelov, červenú róbu s čiernymi srdiečkami, ktoré prechádzali aj na odhalené ramená, predviedla herečka a modelka Milla Jovovich. Hviezda hitov Resident Evil na podujatie nedorazila sama. Opäť jej robila spoločnosť najstaršia dcéra Ever, ktorú má s manželom – režisérom Paulom W. Andersonom.

Speváčka Bebe Rexha stavila tiež na kreáciu...
Herečka Meg Ryan na charitatívnom podujatí...
+7Influencerka Paris Jackson.

Rodinné duo si zjavne podobné podujatia celkom užíva. Pózovanie pred objektívmi si vychutnávala nielen slávna mama, ktorá je na pozornosť a fotografov zvyknutá, ale aj jej trinásťročná ratolesť. O tom, že Ever Garbo podedila po mame, niekdajšej topmodelke pôvab, netreba ani hovoriť. Zábery sú jasným dôkazom.

Na červenom koberci podujatia amFAR v Los Angeles však vo štvrtok večer zaujali aj ďalšie známe dámy. Medzi hosťami sa objavila napríklad influencerka a herečka Addison Rae, speváčka Bebe Rexha či herečka Meg Ryan. Jeden z najzvodnejších lookov večera predvádzala Jenna Dewan, bývalá manželka herca Channinga Tatuma a najnovšia posila seriálu Rookie.

zväčšiť Herečka Jenna Dewan na akcii amfAR Gala... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
amfAR 2021 Gala Herečka Jenna Dewan na akcii amfAR Gala vyzerala očarujúco.

Dewan, ktorá je mamou dvoch detí, sa nezľakla odvážnej kreácie a obliekla si model rafinovane odhaľujúci dekolt, ale tiež nohy pod transparentným materiálom. Ako bývalá tanečnica je stále vo forme. Zjavne k tomu prispieva aj tréning pre spomenutú rolu v projekte Rookie, kde stvárňuje zase profesionálnu požiarničku a záchranárku.

V úvode spomenutý Jeremy Scott na akcii, samozrejme, tiež nechýbal. Práve on sa pritom predviedol asi v najdivokejšom outfite večera. Išlo o oblek inšpirovaný jeho najnovšou kolekciou na sezónu jar a leto 2022 s detskými motívmi. Do šiat z rovnakej „série“ sa potom zladila jeho spoločníčka – brazílska megastar Anitta. Viac v galérii.

VIDEO z červeného koberca tu
Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #amfar #Milla Jovovich #Moschino #Jeremy Scott #Jenna Dewan #Ever Garbo

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....