Najprv zvodná v gala, potom dcéra Paula Walkera oslávila narodeniny: Z brunetky blondínka!

Na móle debutovala pred pár rokmi a okamžite vyvolala ošiaľ. Nielen v módnom svete, ale aj medzi šoubiznisovými novinármi. Dôvod však neprekvapí, Meadow Walker je dcérou slávneho a tragicky zosnulého herca.

07.11.2021 13:00
WSJ. Magazine 2021 Innovator Awards Foto: ,
Modelka Meadow Walker sa na akcii objavila v šatách od Jasona Wu.
debata

Áno, ak by ste to náhodou nevedeli – štíhla vysoká tmavovláska je potomkom herca Paula Walkera, hrdinu sériu Rýchlo a zbesilo, ktorý tragicky zahynul pred pár rokmi pri autonehode. Došlo k nej už v roku 2013, v čase, keď mala Meadow len pätnásť rokov a zvládnuť stratu rodiča nebolo pre ňu určite jednoduché.

Okrem rodiny však pomohli aj otcovi slávni kamaráti. Napríklad veľmi dobrý a blízky vzťah má modelka s hercom Vinom Dieselom, otcovým kolegom zo spomenutej filmovej série. Bol to tiež práve Diesel, kto pred pár týždňami priviedol rodáčku zo Severnej Kalifornie k oltáru, keď sa vydávala za Louisa Thorntona-Allana.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Meadow Walker (@meadowwalker)

Najbližší priatelia a rodinní blízku nechýbali ani na štvrtkovej narodeninovej oslave – modelka a múza ateliéru Givenchy dovŕšila 4. novembra svoje 23. narodeniny. Pri tej príležitosti zverejnila aj pár záberov z oslavy. Mnoho jej fanúšikov ju v prvom momente nespoznalo, na hlave mala parochňu z plavých vlasov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Meadow Walker (@meadowwalker)

Iba pár dní pred oslavou sa však Meadow objavila na akcii magazínu Wall Street Journal, kde dorazila s „vlastnými vlasmi“ a v príťažlivých krátkych šatách od Jasona Wu. Na akcii sa stretla napríklad aj s pretekárom Lewisom Hamiltonom, ktorého vraj jej otec mal veľmi rád pre jeho schopnosť ovládať rýchle autá na dráhe. Aj záber s ním zverejnila na sociálnej sieti po evente, ktorý sa konal v New Yorku. Galériu si môžete pozrieť nižšie.

Modelka a influencerka Emily Ratajkowski v...
Modellka Imaan Hammam s dizajnérom Brandonom...
+7Modelka a umelkyňa Ella Emhoff s jej priateľom...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lewis Hamilton #narodeniny #Meadow Walker #WSJ

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...