Úchvatná Fanning, sexy Salma Hayek aj hviezda Squid Game! Večer v LA prilákal desiatky hviezd

Viac ako 650 hostí, výťažok 5 miliónov dolárov a desiatky slávnych tvárí svetového šoubiznisu - to je bilancia 10. ročníka podujatia LACMA Art+Film Gala, ktorý sa v sobotu konal v Los Angeles. Pozrite sa s nami, ktoré slávne tváre sa na podujatí objavili.

08.11.2021 07:09 , aktualizované: 07:17
LACMA Art + Film Gala Foto: ,
Herečka Salma Hayek sa predviedla v trblietavej kreácii Gucci.
debata

Umelecko-filmový event, ktorý každoročne ocení vybraných umelcov, sa tentoraz rozhodol vzdať hold práci slávneho Stevena Spielberga, ale tiež dvojice výtvarníkov Amy Sheraldovej a Kehinde Wileyho. Už tradične záštitu nad slávnostným večerom prevzala módna spoločnosť Gucci, ktorá okrem štedrých príspevkov múzeu a aktivitám LACMA prispieva tradične aj módnymi kreáciami. V nich sa objavila väčšina pozvaných dám, ale aj pánov. A tentoraz sa aj mužská polovica osadenstva nebála experimentovať.

Herečka Elle Fanning na podujatí LACMA Art +...
Herečka Awkwafina v kreácii Gucci.
+27Herečka Diane Keaton.

Azda najúchvatnejší look večera predviedla herečka Elle Fanning – rafinované čierne čipkovano-šifónové šaty, ktoré čiastočne odhaľovali jej bielu mramorovú pleť, pôsobili sexy, no pritom veľmi záhadne. Bezchybný bol Fanningovej vzhľad – svetlú pleť doplnil výrazný bordový rúž a uhladené pramene plavých vlasov.

zväčšiť Trio krások - zľava: Camila Morrone, Hailey... Foto: Stefanie Keenan/Getty Images for LACMA
SK1 8655 2021110675549024 Trio krások - zľava: Camila Morrone, Hailey Bieber a Elle Fanning, ktoré sa tiež objavili medzi hosťami akcie LACMA ART+FILM GALA v Los Angeles.

Na značku Gucci nemohla nestaviť ani herečka Salma Hayek Pinault. Jej manžel Francois Henri Pinault je totiž so spoločnosťou Kering jej spolumajiteľom. Trblietavé šaty s ombré efektom bez ramienok nechali opäť vyniknúť Hayekovej kypré tvary. Bujné krivky v luxusnej kreácii predvádzala aj hviezda súčasnej pop-music speváčka Billie Eilish, ktorá zaujala tiež zábermi v dobrej nálade s kolegyňou z brandže Miley Cyrusovou. Druhá speváčka bola experimentálnejšia, keď stavila na výrazne vzorovaný nohavicový kostým s legínsami zo spoločnej kolekcie Gucci a Balenciaga.

zväčšiť Spevácke kolegyne Billie Eilish (vľavo) a Miley... Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images for LACMA
A39I4446 2414b619-dc4d-46d6-8306-cb652f2c9330 Spevácke kolegyne Billie Eilish (vľavo) a Miley Cyrus sa takto zabávali pri jednom stole.

Medzi dámami na červenom koberci nechýbali herečky ako Olivia Wilde, Dakota Johnson, Kirsten Dunst či Jodie Turner-Smith – všetky v kreáciách Gucci, pestrých, flitrovaných, často s detailmi peria, krištáľov a ohatých dekoratívnych výšiviek. Tentoraz sa však podobne nenechali odradiť ani páni. Napríklad herec Jared Leto siahol po bielom komplete so sakom lemovaným pštrosím perím. Spevák Lil Nas X zase žltom obleku, rovnako zdobenom perím.

zväčšiť Herečka Salma Hayek Pinault a jej kolega Jared... Foto: Stefanie Keenan/Getty Images for LACMA
SK1 8840 2021110675549112 Herečka Salma Hayek Pinault a jej kolega Jared Leto, obja v kreáciách Gucci, na 10. ročníku LACMA ART+FILM GALA.

Aký by to bol večer pod taktovkou módnej značky bez krásnych modeliek – zastúpila ich Hailey Bieber v minimalistickej off-white kreácii Saint Laurent, ale tiež modelka a herečka Camila Morrone – partnerka herca Leonarda DiCapria, ktorý event spoluhostil. Morrone bola neprehliadnuteľná aj vďaka odvážnemu materiálu šiat – priehľadná látky odhaľovala jej tvarované pozadie.

Hostitelia slávnostného večera pozvali aj tváre, ktoré momentálne „vládnu“ svetu – tak by sa dal označiť juhokórejský herec Lee Jung-jae – meno možno veľa nenapovie, ale ide o hviezdu seriálového hitu Squid Game, ktorý trhol všetky rekordy na plartforme Netflix. Našťastie, tentoraz neprišiel v teplákovej súprave s číslom 456, ale smokingu. Ďalšie slávne tváre si môžete pozrieť v našej bohatej galérii.

zväčšiť Herec Lee Jung-jae, ktorého svet spoznal vďaka... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
LACMA Art + Film Gala Herec Lee Jung-jae, ktorého svet spoznal vďaka seriálu Squid Game.

Talianska značka Gucci, ktorej meno sa momentálne skloňuje aj v súvislosti s premiérou filmu House of Gucci, mala minulý týždeň plné ruky práce. V Los Angeles sa konala totiž aj módna prehliadka nabitá hviezdami, ktoré si nesadli len do prvého radu. Viac čítajte na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Salma Hayek #Elle Fanning #LACMA Art + Film Gala #Squid Game

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...