Hviezda Zákon a poriadok s manželom po 20 rokoch: Sú ako hrdličky, pozrite sa!

Obrovskú popularitu si už niekoľko rokov vďaka svojej úlohe v seriáli Zákon a poriadok užíva herečka Mariska Hargitay. Šťastie však nemala len na správnu hereckú úlohu, ale tiež na manžela. Kolegu Petra Hermanna.

10.11.2021 00:00
debata
Herečka Mariska Hargitay a jej manžel Peter... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2021 Glamour Women of the Year Awards Herečka Mariska Hargitay a jej manžel Peter Hermann na akcii Glamour Women of the Year Awards v New Yorku.

Dvojicu zachytili objektívy v pondelok večer, keď sa spoločne objavili na akcii dámskeho magazínu Glamour. Ceremoniál vyhlásenia laureátok Women of the year síce navštívilo niekoľko známych tvárí, práve sympatická Mariska si však vyslúžila výraznejšiu pozornosť novinárov. Azda aj preto, že s manželom sa objavujú v spoločnosti sporadicky.

Kým 57-ročnú herečku poznajú diváci najmä zo spomenutého krimi-hitu Zákon a poriadok, ktorý sa nakrúca niekoľko rokov, jej manžel je zase známy rolou v seriáli Younger. Dvojica sa tiež spoznala pri spoločnom projekte – pred bezmála dvadsiatimi rokmi, konkrétne v roku 2002.

Herec Jesse Plemons a jeho životná partnerka -...
Režisér Judd Apatow a jeho manželka Leslie Mann...
+4Moderátor James Corden a jeho manželka Julia...

„Nikdy v živote by som si nepomyslel, že si užijem toľko smiechu. A nielen smiechu. Mariska je zhmotnením radosti,“ uviedol na adresu svojej polovičky Peter Hermann ešte v roku 2019. Podľa neho obaja veľmi dobre vedia, kam majú namierené a že sa tam najlepšie dostanú spoločne. Za bezmála sedemnásť rokov manželstva (dvojica sa brala v roku 2004) síce vraj zažili aj komplikovanejšie momenty, ale ich vzájomné porozumenie a radosť, ktorú si navzájom rozdávajú, vraj vyhrala.

642075877 Čítajte viac Ako školáci - bozk za bozkom a zábery plné lásky! Affleck s Lopezovou sa nevedia rozlúčiť

Hargitay a Hermann majú spolu tri deti – dcéru Amayu a synov Augusta a Andrewa. Rodáčka z Los Angeles, ktorá žije väčšiu časť roka s rodinou v New Yorku, nakrúca spomenutý krimihit Zákon a poriadok od roku 1999 a radí sa tak medzi hviezdy najdlhšie pôsobiace v jednom televíznom projekte vôbec.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Glamour #spokojnosť #manžel #Mariska Hargitay

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...