Klan Gucci je tu! Lady Gaga rozvírila vzduch úchvatnou róbou, Salma stavila na zlatú

Už prvé trailery naznačovali, že pôjde o jednu z najočakávanejších snímok jesene, utorňajšia premiéra v Londýne a zaplnené priestory okolo kina v centre Londýna tomu zodpovedali. Tvorcovia predstavili novinku House of Gucci.

10.11.2021 07:00
Britain House of Gucci Premiere Foto: ,
Herečka a speváčka Lady Gaga si na premiéru filmu House of Gucci obliekla model z najnovšej kolekcie Gucci prezentovanej len pár dní pred premiérou na Hollywood Boulevard v Los Angeles.
debata

Príbeh zameraný na osud Patrizie Reggianiovej, manželky niekdajšieho dediča Gucci Maurizia Gucciho, ktorá si najala nájomného vraha, aby jej partnera zastrelil, lákal hollywoodskych filmárov dlhší čas. Až režisér Ridley Scott sa však odhodlal na spracovanie tejto látky a do ústrednej role si vybral speváčku a herečku Lady Gaga.

Herečka a speváčka Lady Gaga si na premiéru...
Zľava: Salma Hayek, Jared Leto, Jeremy Irons,...
+12Herec Jack Huston.

Filmové kamery nie sú pre Gagu neznámou a svoj talent potvrdila už vo filme Zrodila sa hviezda či seriáli American Horror Story: Hotel, za ktorý získala dokonca Zlatý glóbus. Tentoraz sa premenila na taliansku celebritu konca 80-tych rokov, ktorá sa nedokáže uspokojiť s tým, kam smeruje slávna firma jej manžela, ale ani s jeho večným záletníctvom.

zväčšiť Zľava: Herečka a speváčka Lady Gaga, herec... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Britain House of Gucci Premiere Zľava: Herečka a speváčka Lady Gaga, herec Jared Leto a herec Adam Driver stvárnili vo filme House of Gucci ústredné trio.

Na londýnskej premiére Gaga nenechala nič na náhodu a potvrdila svoj status divy, ktorá na seba strhne všeobecnú pozornosť. Podarilo sa jej to aj vďaka šatám s dlhou vlečkou, samozrejme, z ateliéru Gucci. Róbu jej museli asistenti niekoľkokrát upraviť, aby dobre vyzerala na záberoch. Potom s ňou „čarovala“ aj sama Gaga, pri pózovaní dvíhala do vzduchu pásy ľahučkého luxusného materiálu a celkovo si svoj premiérový moment zjavne užívala. Zaujímavým detailom boli topánky na platforme a vysokánskom podpätku, v akých Gagu bolo vidieť naposledy pred pár rokmi. Fialový model mal pri tom len pár dní dozadu premiéru na prehliadke na Hollywood Boulevard v Los Angeles, kde sa zišli hviezdy z celého sveta.

Gucci "Love Parade" Fashion Show Čítajte viac Hviezda Sám doma prekvapila na móle Gucci nabitom hviezdami, sexy Gwyneth očarila tiež

Hlavné mužské úlohy po boku slávnej oscarovej speváčky stvárnili herci Adam Driver a Jared Leto. Prvý neprekvapil svojím decentným biznis štýlom, druhý zase tým, že stavil na výrazný model zamatového obleku s mušelínovou blúzou pod ním. Leto je totiž roky múzou značky Gucci, tiež sa minulý týždeň na spomenutej prehliadke objavil ako jeden z modelov. Vizuálne veľmi príťažlivý čoskoro päťdesiatnik však vo filme šokuje svojou podobou. Maskovanie ho totiž zmenilo na nepoznanie a diváci s fanúšikmi tohto oscarového víťaza si sľubujú od jeho role výnimočné momenty vo filme.

zväčšiť Zľava: Salma Hayek, Jared Leto, Jeremy Irons,... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Britain House of Gucci Premiere Zľava: Salma Hayek, Jared Leto, Jeremy Irons, Lady Gaga, Adam Driver, Camille Cottin, Jack Huston a Madalina Diana Ghenea na premiére filmu House of Gucci v Londýne.

Na londýnskej premiére nechýbala ani mexická herečka Salma Hayek, ktorá si tiež v snímke zahrala. Doplnila ju rumunská kráska Madalina Ghenea či kolegovia Jack Huston a Jeremy Irons. Hayekovej voľba padla na zlaté šaty z dielne Gucci, ktorú spoluvlastní jej manžel Francois Henri Pinault.

Prekvapivá bola však v utorok večer absencia samotného režiséra Ridleyho Scotta, ktorý film nakrúcal v časoch pandémie v Ríme, Miláne, ale aj na ďalších miestach Európy mimo Talianska. Premiéru, ale pravdepodobne aj dlhý let spoza Atlantiku s ňou spojený si nechal ujsť tiež Al Pacino. Do slovenských kín vstúpi House of Gucci pod distribučným názvom Klan Gucci 25. novembra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #premiéra #Lady Gaga #Salma Hayek #Madalina Ghenea #Jared Leto #Adam Driver #Klan Gucci

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...